Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mire gondolnátok, ha az...

Ti mire gondolnátok, ha az osztálytársatok 19 évesen a legnagyobb, legerősebb BMW-vel jelenne meg?

Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 11:37
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
és ha meg veszem a BMW-met nem akarom én is emiatt rosz jegyeket kapjak
2014. máj. 29. 11:58
 12/43 anonim ***** válasza:
91%

Biztos, hogy nem emiatt kap rossz jegyeket :)

De ha ilyen zenét bömböltetős, ki ha én nem típusú gyerek, az nem növeli a szimpátiáját a tanárok körében :)

2014. máj. 29. 12:01
 13/43 anonim ***** válasza:
96%

"és pl. ha beállna vele az iskola elé, és nagy zenével érkezne meg lehúzott ablakokkal, tanárok megutálnák ezért?"

Ha nem is megutálni, de levonni a megfelelő következtetést: más nincs amire felvághat (ész, műveltség, bármi amihez nem kell pénz), így marad az autó.

Az, hogy nem a saját keresetéből van - mert esélyes hogy nem abból, lévén 4-5 évnyi diákmunkából nem fog ilyesmit venni- csak tovább ront a helyzeten. Tulajdonképpen érdem nélkül próbál felvágni, hétköznapiasan szólva a semmire veri magát.

2014. máj. 29. 12:04
 14/43 anonim ***** válasza:
92%

Nem különösebben gondolkodnék rajta. Nálunk is volt ilyen srác. Meg volt telve, aztán jó kocsival járt iskolába, 20 ezreseket hajigált, stb. Nem voltam vele rosszba, de se a barátja nem voltam, se a társaságát nem kerestem. Semmi értékeset nem találok az ilyen emberben. Ha valamin el kell gondolkozni az a szülő. Elég elcseszett nevelési módszert alkalmaznak és a gyereknek se nagyon lesz igaz baráti köre. Igazából egy magányos megvetett ember a legtöbbek szemében. Szóval irigyelni végképp nem lehet rá.

Rossz jegyet pedig nem azért kap valaki mert jobb autóval jár, hanem mert nem bír megtanulni valamit, vagy hülye, vagy lusta mert neki azt minek. És valószínűleg nem csak az autóval villogásban jelenik meg a nagyképű se;;fej megjelenése, hanem más személyi jegyeiben is.

Ha normálisan tanulsz és a tanárok felé is illedelmes vagy, lesz*rják milyen autóval mész iskolába.

15/43 anonim ***** válasza:
Remeljuk apuci ajandekja nem tekeri a fa kore magat. Amugy, a kocsog nagyzolhat, bombolteti magat a kocsin kivul is, ezert kap rossz jegyeket. Majmokat senki nem komal, no meg, lehet nem is nagyon okos, akkor honnan jonnenek a rossz jegyek. Legyen jo kocsid, de ne felejtsd, masnak meg jobb lehet, szoval pofa be.
 16/43 A kérdező kommentje:
azért kért 1000 forintot néhány haverjától, hogy beülhessenek és meghalgathassák hogy szól a basszus, természetesen a suli előtt, 15 perces szünetbe mi meg az ablakból néztük őket
2014. máj. 29. 12:07
 17/43 anonim ***** válasza:
97%

:D :D :D

ha valaki ezért fizet egy ezrest és még adja alá a lovat, annak el venném az egész havi zsebpénzét és elkölteném háztartási kekszre.

2014. máj. 29. 12:09
 18/43 anonim ***** válasza:
90%
*elvenném
2014. máj. 29. 12:09
 19/43 anonim ***** válasza:
90%
Hehe, o igy szerez penzt, 1000 fejenkent, vajon apuka mibol szerzi az ovet? Ki olyan huly hogy meg fizet is egy beulesert? Talan 20 eve igen, de mamar? BMW annyira ujdonsag?
2014. máj. 29. 12:12
 20/43 anonim ***** válasza:
92%
Ha tényleg amiatt van mert irígyek a tanárok akkor az gebasz. Nem lehet bizonyítani az igazgatónak hogy azért romlanak a jegyei. Az hogy van BMWje egy dolog nekünk is volt egy osztálytársunk aki s€ggrakétval járt iskolába. Szülei kivannak tömve rendesen de nem játszotta az agyát sosem nem is volt gondja senkivel. Az hogy osztálytársad viszont erre veri magát szerintem csak azt bizonyítja hogy a BMWje nélkül a 0val egyenlő.
2014. máj. 29. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!