Hogy kezeljem ezt a helyzetet?
röviden. Nemrég kerültem egy melóhelyre, üzlet, eladókkal. ugyanakkor egy csaj is nemrég jött oda, de nem sikerült teljesen kibontakoznom, nincs is nagyon idő rá meg nem lehet.. de ahogy észrevettem elég különös ez a csaj viselkedés, vgyis furcsa nekem.. flegma, első látásból aztmondaná rá az ember h ilyen kis meghúzodó, de közbe meg egy rohadt nagy flegma, bunkó, kicsit káromkodós olyan menő stilusa van. ami nekem nem kimondottan tetszik, de ugyanakkor mindvégig kerestük egymás tekintetét, sokat néztük egymást meg mosolyogtunk ha úgy alakult a helyzet..
viszont van egy lenéző stilusa is, nem tetszik.. párszor már beszólt amin ő röhögött..meg próbált tesztelni "belémkötni, vgyis nálla lehet ez a szimpátia jel kimutatása..
én meg próbáltam csak természetesen venni a lapot. csak azért mégis.. nemtudom hogy kezelni, v mit mondani, h komolyan vegyen. elején még elég sokat néztük egymást.. de azért most is, én mindig érzem, ha közelitünk egymáshoz, pozitiv értelmébe a "feszültséget a levegőbe, h nem tudom figyelmen kivül hagyni, érzem a jelenlétét, meg akkor gondolkozom h valami okosat kéne mondanom amitől nem flegmázik.
de szerintem valamennyire ő is érzi ezt az egészet. De most is kb mikor elmentem elöbb, köszöntem neki, ő meg úgy köszönt vissza h csá. Most ez akkor mi, ilyen elküldő stilus, vagy olyan haveri köszönés? és egyáltalán hogyan lehetne ezt az egészet jóirányba tolni ? mert azt tudom h nem maradhat igy sokáig ilyen "tétlenbe a helyzet, mert akkor már rám fog unni. nekem kéne lépnem csak nemtudom hogyan.. pedig megismerném... csak a stilusábol foghatna vissza.
A vérszívás lehet, hogy arra megy ki, hogy bejössz neki.
Ha messzire megy, akkor szólj neki nyugodtan, hogy átlépte a határt. Viszont megváltoztatni ne akard, mert nem fog menni.
a shit tesztre keress rá,elég sok helyen írnak róla.
és igen.
shit-et akkor kap az ember,ha van valamilyen érdeklődés.
az igazi mester csajozók pl kiprovokálják a shit tesztet a nőből.
a kérdésben szereplő lánnyal én fogd meg ereszd meg-et játszanék.
a shitjeit lazán lekezelni,egy percig sem felvenni,kemény neg-eket neki,aztán néha egy,egy bók a full besértődés előtt.
egyenlőre arra törekedj,hogy ha beszélgettek,akkor ne reagáló legyél,hanem irányító.
nyugodtan válts témát,ha kérdez ne válaszolj,hanem kérdezz vissza és beszélgetés közben érintsd meg néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!