Hogy kezeljem ezt a kényes helyzetet?
Állandóan ilyen helyzetekbe keveredek, persze ennek örülök :))
26 éves meleg srác vagyok de teljesen férfis, senki nem gondolja rólam (rendszeresen sportolok). Több helyen dolgoztm már és mindig az van mint ahogy mist is, hogy belémzúgnak a nők... És nem tudom mit kezdjek vele.
Van egy csaj az irodában, teper, állandóan velem akar lenni és nem vágja mi a szitu én meg nem akarom reklámozni mi a helyzet. Szerintem azt hiszik max hogy tutyimutyi vagyok hogy nem közeledem hozzájuk.
Komolyan mondom annyira zavaró hogy mindig ez van és persze aztán ezek a lányok nagyon szarul érzik magukat hogy ilyen hűvös vagyok velük - és nem is értik a helyztt, de nem akarom hogy bármibe beleéljék magukat még véletlenül sem - mert azt vettem észre hogy hajlamosak félreérteni a kedves/humoros viselkedést.
Persze a pasim csak röhög rajta amikor mesélem ő meg játssza a féltékenyt hogy "az egész irodaház belém van zúgva".
mit csináljak? vagy egyszerűen csak fürödjek a népszerűségben?
(jah és az egyik munkatársam az egyik volt munkahelyemen mikor megsejtette hogy mi a helyzet, felajánlotta hogy "megtérít" :D )
számtalan lehetőség van a helyzet megoldására, csak párat sorolok fel:
1. nem csinálsz semmit, ha a csaj már nem bírja és rákérdez, megmondod, hogy van barátnőd akit szeretsz.
2. meglepetésszerűen lehányod a csajt
3. nem mosol fogat reggelente, mindig a szennyes ruhában mész dolgozni, egyszóval büdös leszel, hajat se mosol, ezzel garantáltan elriasztasz minden nőt.
4. elterjeszted, hogy aids-es vagy.
5. elterjeszted, hogy impotens vagy.
6. elterjeszted, hogy tripper, kankó, szifilisz, stb nemi betegség miatt folyton orvoshoz kell járkálnod és nem tudsz kigyógyulni belőle.
A legegyszerűbb, ha azt mondod, hogy van barátnőd!
Én lány vagyok és a fiúkat szeretem, de mindig úgy szoktam lerázni a pasikat, hogy azt mondom van barátom (akkor is, ha éppen nincs).
Annak pedig örülj, hogy sokan kedvelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!