Megnyernéd az ötös lottót merre utaznál és mit néznél meg ott, mért azt?
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 12:35
21/26 anonim válasza:
Rengeteg ország van: Anglia, Hollandia, Franciaország, Korea, Japán, USA, de ezek csak azok, amiket semmiképp nem hagynék ki. Egy afrikai szafarira is szívesen elmennék. Hogy miért? Mert szeretném saját szememmel látni ezeket az országokat, érezni, milyen ott lenni, a tájat, nevezetességeket megnézni.
22/26 anonim válasza:
Nem utazásra költeném. De ha csak arra lehetne, akkor New Orleans-ba, mert nagyon sok könyvet olvastam ami ott játszódik és varázslatos helynek írták le. A kis kocsmákat és bárokat nézném meg, és sétálgatnék a régi utcákban. Vagy Los Angeles-be, a sok őrült ember miatt. Jó lehet olyan helyen lenni, ahol mindenki extrémül néz ki és mindenki furcsa.
23/26 anonim válasza:
Szerintem én beutaznám Európa nagy, nyüzsgő városait. Amik különösen vonzanak, az Nagy-Britannia és Németország nagyvárosai, Párizs, Marseille, Bécs, Brüsszel, Moszkva, Helsinki. USA-ba is elutaznék, New York-ot mindenképp megnézném, talán még Los Angelest, bár Amerika annyira nem vonz.
Japán minden falucskáját bejárnám, és szerintem ott tölteném el a legtöbb időt, Kínában is megfordulnék mindenképp, Szöult is megnézném.
Afrikában csak Casablancára mennék szerintem, ott laknak ismerősök.
Santiago de Cuba mindenképp, ott meg rokonok. :D Buenos Aires-t is jó lenne.
... hmm, veszek már egy lottószelvényt :D
24/26 anonim válasza:
Előző vagyok, azt kifelejtettem, hogy Magyarország városait is bejárnám, hiszen még sok helyen nem jártam, ahol szeretnék megfordulni, például Szeged, Pécs, Sopron, Visegrád. Egerben jártam párszor, de visszamennék jobban megismerni, Debrecenben, Győrben is csak egyszer voltam, és nagyon szívesen visszamennék. Székesfehérvár, Nyíregyháza, Zalaegerszeg... annyi szép hely van itthon, amit megnéznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!