Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megnyernéd az ötös lottót...

Megnyernéd az ötös lottót merre utaznál és mit néznél meg ott, mért azt?

Figyelt kérdés

2014. máj. 18. 12:35
1 2 3
 11/26 811 ***** válasza:
vennék egy 50-60 láb hosszúság közti vitorlást, leraknám a z Adriára, és vitorláznék, először körbe a Földközi tengeren, aztán szépen körbehajókáznám a Földet. Persze itt-ott kikötnék, megismerném a helyi jellegzetességeket, látványosságokat, aztán mennék tovább 1-2 évig biztos ellennék :D
2014. máj. 18. 13:18
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Világ körüli útra mennék, lehetőleg minden országot megnéznék, kivéve a veszélyeseket vagy olyanokat, ahova nem adnak ki vízumot. :)
2014. máj. 18. 13:20
 13/26 anonim ***** válasza:
Chernobyl -t mindenképpen megnézném.
2014. máj. 18. 13:26
 14/26 anonim ***** válasza:

Norvégiába :)

Szerelmes vagyok az országba, bár még sosem voltam ott, de muszáj látnom. Bérelnék egy lakókocsit, és a párommal kettesben körbeutaznánk az országot 2-3 hónapon át :)

2014. máj. 18. 13:36
 15/26 anonim válasza:
Én megvennék egy jó nagy terület földet itthon, Magyarországon, és odaköltöznék. Építenék egy szuper Földbarát kicsike házikót, melléképületekkel, vennék bele állatokat, és a maradékot beraknám a bankba...nem hiszem, hogy olyanra költenék, ahol sok ember van, egyre nehezebben tudom elviselni a brutalitásokat, amik a környezetemben van...pl. ezen a héten pár km-re tőlünk agyonlőttek egy családot...barátnőmet hazahívták egy művésztelepről, mert kitört náluk a háború, azóta sem hallottam róla semmit...
2014. máj. 18. 13:49
 16/26 anonim ***** válasza:

A következő helyekre, elsősorban.

Nagy-Britannia: körutazás, többek közt London, Skócia, Stonehenge. Az utóbbit nem hagynám ki!

Róma: a rengeteg műemlék, pl Colosseum.

Barcelona: gyönyörű és érdekes épületek.

Görögország: Athén, ill. a görög szigetvilágból Kefalónia, Zakinthos vagy Kos. Voltam már Görögországban és nagyon magával ragadott az egész miliő.

Egzotikus szigetek: pl. Kanári-szigetek, Hawaii, Karib-tenger szigetvilága.

USA: bármelyik nemzeti parkja, mert mind gyönyörű, városok közül San Francisco.

Ausztrália: az egyik kedvenc országom, megnézném többek közt az Uluru sziklát.

Argentína: Buenos Aires meg a gyönyörű vidék.

Szóval, ezek közül bármelyiket. Az biztos, hogyha nyernék, utazgatnék. Azt az élményt senki nem veszi el az embertől.

2014. máj. 18. 14:53
 17/26 anonim ***** válasza:
Szívem szerint a lehető legtöbb helyre elmennék, imádok utazni és szeretek tanulni más kultúrákról. Amit semmiképp nem hagynék ki az Japán és a Karibi-térség.
2014. máj. 18. 15:18
 18/26 anonim ***** válasza:

Benelux államok, Franciaország, Holland-Antillák és környéke, Dél-Afrika, Görögország, Egyiptom, Olaszország, és még sok más.

Amik elsőbbséget élveznének a listámon: Brüsszel, Amsterdam, Párizs, Curacao, Nassau, Cape-Town, Santorini, Athén, Spárta, Théba, Róma, Firenze, Velence.

2014. máj. 18. 15:33
 19/26 anonim ***** válasza:

Az indoklás lemaradt: Szeretek mindent ami holland, vagy sztereotipikusan európai (Amsterdam, Brüsszel, Párizs).

A Holland-Antillák (pl. Curacao) feelingje nagyon vonzó számomra. Dél-Afrika kevésbé problámás részeivel ugyanez a helyzet.

Görögország és Olaszország a romok miatt érdekel főleg. Imádom az ókort.

2014. máj. 18. 15:40
 20/26 anonim ***** válasza:
Ki akarnák menni Amerikába, 3 hónapra, onnan meg Izraelbe. Onnan majd Szaúd-Arábiába, Mongólia, Pécs, Dunaújváros, Detk. És úgy haza vissza.
2014. máj. 18. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!