Megnyernéd az ötös lottót merre utaznál és mit néznél meg ott, mért azt?
Norvégiába :)
Szerelmes vagyok az országba, bár még sosem voltam ott, de muszáj látnom. Bérelnék egy lakókocsit, és a párommal kettesben körbeutaznánk az országot 2-3 hónapon át :)
A következő helyekre, elsősorban.
Nagy-Britannia: körutazás, többek közt London, Skócia, Stonehenge. Az utóbbit nem hagynám ki!
Róma: a rengeteg műemlék, pl Colosseum.
Barcelona: gyönyörű és érdekes épületek.
Görögország: Athén, ill. a görög szigetvilágból Kefalónia, Zakinthos vagy Kos. Voltam már Görögországban és nagyon magával ragadott az egész miliő.
Egzotikus szigetek: pl. Kanári-szigetek, Hawaii, Karib-tenger szigetvilága.
USA: bármelyik nemzeti parkja, mert mind gyönyörű, városok közül San Francisco.
Ausztrália: az egyik kedvenc országom, megnézném többek közt az Uluru sziklát.
Argentína: Buenos Aires meg a gyönyörű vidék.
Szóval, ezek közül bármelyiket. Az biztos, hogyha nyernék, utazgatnék. Azt az élményt senki nem veszi el az embertől.
Benelux államok, Franciaország, Holland-Antillák és környéke, Dél-Afrika, Görögország, Egyiptom, Olaszország, és még sok más.
Amik elsőbbséget élveznének a listámon: Brüsszel, Amsterdam, Párizs, Curacao, Nassau, Cape-Town, Santorini, Athén, Spárta, Théba, Róma, Firenze, Velence.
Az indoklás lemaradt: Szeretek mindent ami holland, vagy sztereotipikusan európai (Amsterdam, Brüsszel, Párizs).
A Holland-Antillák (pl. Curacao) feelingje nagyon vonzó számomra. Dél-Afrika kevésbé problámás részeivel ugyanez a helyzet.
Görögország és Olaszország a romok miatt érdekel főleg. Imádom az ókort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!