Ha megnyernéd az ötös lottót, vagy hatalmas nagy összeghez jutnál te m ilyen autót vennél? Mi az álmaid autója?
Rongyrázás..annyira Magyar szokás..XD
Toyota yaris-om lenne,mint Bill Gates-nek!
Olyat biztos nem, mint amilyet a 2. válaszoló belinkelt! Ebbe az országba teljesen felesleges olyan autó, kinézik alólad, a legtöbb emberből nem ilyen csodálkozós "hűha" meg "azta" érzéseket váltana ki, hanem egyből a pocskondiázós része menne, no meg az utak..
Az biztos, hogy én egy teljesen új autót vennék, de semmiképp sem olyat, ami nagyon kirívó. Az tuti, hogy magas felszereltségű lenne. Az új yaris-t nem bánnám. :)
Aki nem ért veled eggyet az már csak zsidó lehet, értem. De gondolom zsidót azt max. fényképen láttál eddig, meg megírta a kurucinfó neked, hogy azok rosszak, értem. A RR a magas értelmiségiek autója, ahogy árpádsávos turulcsirkés zászlót is csak művelt magyar társaink lóbálnak és véletlenül sem a kissebbségi komplexusban szenvedő bőrfejűek, én még ezt is értem!
Csak azt nem értem, hogy trollkodni minek jön valaki erre az oldalra?! Ez azért van, hogy ha valaki gondba kerül, vagy érdekli valami, akkor felteszi a kérdést és segítünk neki akár köznapi, akár mélyebb szakmai ügyekben, nem arra, hogy lemérjük ki mennyira nagymagyar. Már várom, hogy mikor fogják büntetni itthon is a net bullyingot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!