Ismeri valaki a "magcon boys"-t?
Figyelt kérdés
Ismeri valaki a magcon boys-t Magyarországon? Tehát Nash Grier, Cameron Dallas, Matthew Espionsa, stb?2014. ápr. 21. 11:48
31/33 anonim válasza:
Imádom őket!<3 Azt hittem csak én vagyok magyar magcon rajongó! Imádom őket! Cameron, Grier tesók és Matt a kedvenceim!!!<333 Ha valaki itt van írjon privibe!:)
32/33 anonim válasza:
Én nemrég ismertem meg őket, de naaagyon imádom, már most. Nálam Cam az, akit a legjobban szeretek, illetve Shawn, de Cameron egy nagyon picit szimpibb nekem. Nash is elképesztően cuki. Viszont ez a „new Magcon” egyáltalán nem tetszik. :/ János Orlando, Jákob Sz*artúró, Hunter (ez amúgy vadászt jelent? Mert akkor Vadász Rowland, ha ezt is lefordítom :D) és Brandon Rowland (azt hiszem, a Rowlandek kiléptek, de mindegy), stb. Rájuk csak két dolgot tudok mondani: aranyosak és KISFIÚK. Én azért szerettem az old Magcont, mert viccesek, helyesek és jófejek. Nem azért, mert a fele 13 éves.
33/33 anonim válasza:
Asszem így a végén kijelenthetjük, hogy Shawn érte el a legnagyobb sikert :D Mindig is imádtam!
A többiek lassan mennek a süllyesztőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!