Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismeri valaki a "magcon boys"-t?

Ismeri valaki a "magcon boys"-t?

Figyelt kérdés
Ismeri valaki a magcon boys-t Magyarországon? Tehát Nash Grier, Cameron Dallas, Matthew Espionsa, stb?
2014. ápr. 21. 11:48
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
xD
2014. máj. 4. 00:42
 12/33 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan miért énekli azt shawn h "cameron dallas he's mx boyfriend, i love him so much" ezt magyarázza már el nekem vki o.O
2014. máj. 4. 22:47
 13/33 A kérdező kommentje:
My*
2014. máj. 4. 22:50
 14/33 anonim válasza:
Most a Magcon felszakadt, így sajnos több turné (mert ugye voltak Magcon turnén Amerikában) egy ideig nem lesz. Cam és Nash pedig többször is voltak tv-s műsorokban, és ahogy többen is mondták, biztos vagyok benne, hogy róluk fogunk még hallani. Sahwn-nak pedig megjelent az új száma a 'Life of the Party' amit bevallok, imádok! :D ( https://www.youtube.com/watch?v=5fcTCMWx2-s) és itt van a 2 Jack száma, ha valakit érdekelne, szerintem nekük is van ehhez tehetségük:) : https://www.youtube.com/watch?v=N51RZ_V8dCs
2014. júl. 19. 10:24
 15/33 anonim válasza:
100%

"Na de most komolyan miért énekli azt shawn h "cameron dallas he's mx boyfriend, i love him so much" ezt magyarázza már el nekem "

Azért mert az amerikai fiúk nem akkor ...-ok ,mint a magyarok , hogy ha az egyik fiú rámondja a másikra, h szeretlek, nem autómatikusan az ugrik be nekik hogy jajj ez egy b*zi úristen. És amúgy a lányok is szokták mondogatni egymásnak h jaj szeretlek stb. Te vagy a szerelmem (még facebookon jegyesek is lány -lánnyal) és ettől még nem lesznek lezbik :) És ha te nem szoktad a barátaidnak mondogatni hogy szereted őket, az elég nagy baj!Kezd el! És azzal (ha eddig nem esett volna le) , hogy "cameron dallas he's mx boyfriend" Shawn csak hülyül.

2014. aug. 4. 13:59
 16/33 anonim válasza:
ÚRISTEN!!IMÁDOM ŐKET!!<3 Nash a kedvencem! Ők a háttérképem meg mindeen<3<3 Skylynn-t is imádom! Meghalok olyan cuki! Ha valaki esetleg tud róla hogy jönnek magyarországra az kérlek írjon! Én biztos nem élem úgy le az életem, hogy nem találkozok velük:))!
2014. aug. 28. 21:49
 17/33 anonim válasza:

én shawn -t szeretem és szerintem ttól még hogy csak

youtube-sok lehetnek rajongoik

2015. febr. 5. 16:27
 18/33 anonim válasza:

Igen. Nagy rajongójuk vagyok és élőben is nagyon kedvesek és helyesek <3 Tehetségesek is.

Láttátok már Cameron filmjét? A jövőhéten nézem meg moziban

2015. febr. 15. 14:31
 19/33 anonim válasza:
❤️❤️❤️ Hála az égnek azt hittem egyedül vagyok! Hogy én most mennyire örülök hogy vannak Magcon rajongók Magyarországon!! Igaz a Magconnak sajnos már elvileg vége... :(( Amúgy az én kedvencem Cameron és Nash :3
2015. febr. 25. 19:57
 20/33 Directioner válasza:
Én is egyszerűen imádom őket, minden napom Nash mystory-jával kezdem (mert ugye ő szokta a legtöbbet kirakni), egyik legnagyobb álmom hogy találkozhassak velük élőben!! ♥
2015. ápr. 2. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!