Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ismeri valaki a "magcon boys"-t?

Ismeri valaki a "magcon boys"-t?

Figyelt kérdés
Ismeri valaki a magcon boys-t Magyarországon? Tehát Nash Grier, Cameron Dallas, Matthew Espionsa, stb?
2014. ápr. 21. 11:48
1 2 3 4
 21/33 HVS_fan válasza:
OMG! Imádom őket! Shawn a kedvencem! ❤️
2015. ápr. 5. 00:24
 22/33 anonim válasza:
Mióta szeretitek őket? Találkoztatok már velük. Én igen és olyan aranyosak
2015. ápr. 17. 19:54
 23/33 anonim válasza:
Taylor Caniff Indiana polisban él?
2015. jún. 26. 08:24
 24/33 anonim válasza:
Magcon fanok tartsunk össze. Privibe írjatok
2015. aug. 13. 22:43
 25/33 anonim válasza:
Jujjj, én is imádom őket! :) Nem úgy vagyok értük oda, hogy "ő az életem szerelme és ahhw", de tényleg cukik! :) Cam és Hayes a kedvencem, de, hát a többi Magconost is imádom! Amúgy Magyarországra valószínűleg soha nem jönnek, szerintem még Amerikából sem teszik ki a lábukat. Éppen elég nagy az USA, azt is egy élet felfedezni. :/ Akik találkoztak már velük, azok csak ezért mentek oda? Mázlisták!!!
2016. febr. 3. 20:19
 26/33 anonim válasza:
Én személy szerint ott lakok, szóval azért találkoztam velük, de ismerek olyat akik csak miattuk jöttek ki.
2016. febr. 4. 19:44
 27/33 anonim válasza:
Én is ^^ már elég rég óta :) sajnos MÉG (remélem fogok :D ) nem találkoztam velük. Ha valaki még itt van az irjon priviben :)
2016. márc. 29. 22:48
 28/33 anonim ***** válasza:
Uuuuu! En imádom őket! Most Cameron elegge befutott hisz instagramjan 12M követője van! Magcon familiybol mindenkit szeretek!Legjobban Cam-et Taylort Shawnt Nasht es a húgát... Istenem ő olyan cuki :3 De én nemertem, hogy akkor most Jacob, Johnny es a tobbiek (akkikel lógnak a Magcon fiuk) azok is magcon-osok lettek? Remelem lehet erteni a kerdest (: Tenyleg aki itt van az irjon mar privibe! ;)
2016. jún. 6. 17:43
 29/33 molnartime válasza:
A legjobb videós csapat, akikkel eddig 'találkoztam'. Örülnék, ha egyszer ide is eljönnének, de valószínűleg ez lehetetlen, sajnos. A kedvencem Shawn, Cameron és Aaron. De a két Jack-et is imádom, na meg a Grier tesókat. Hatalmas formák.❤
2016. jún. 16. 08:09
 30/33 anonim válasza:

Csak szerintem nem helyesek? Kivéve persze Shawn-t. <3 de őt sem csak a kinézetéért szeretem, egyszerűen szerelmes vagyok a hangjába és a számaiba. Még ő érdemesebb a legjobban a sikerre. Nemhiába rá figyelt fel Andrew Gerlter, és vitte el egy new yorki stúdióba, hogy belevágjanak a zenész szakmába. :) Emellett egy irtó aranyos és szerény srác, nincs elszállva magától, és nagyon szimpatikusan viselkedik. :)

najó talán még Cameron is elmegy, ha kinézetről van szó. De ez csak az én véleményem. :D a nagy Magcon fanok biztos nem csak a kinézetükért szeretik őket. (mondjuk azt zárójelben megjegyezném, hogy lecsekkoltam a fiúkat - bocsi de ha már ekkora a felhajtás körülöttük, meg hogy "milyen jól néznek ki", jobbra számítottam)! Na de majd megnézem a videóikat, Vine-jaikat, akármilyeiket. Viccesek, nem?

Nem hinném, hogy követni fogom őket (főleg mivel Shawn nehéz szívvel kilépett, mivel a karrierjére szeretne koncentrálni).

2016. jún. 16. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!