Ismeri valaki a "magcon boys"-t?
Csak szerintem nem helyesek? Kivéve persze Shawn-t. <3 de őt sem csak a kinézetéért szeretem, egyszerűen szerelmes vagyok a hangjába és a számaiba. Még ő érdemesebb a legjobban a sikerre. Nemhiába rá figyelt fel Andrew Gerlter, és vitte el egy new yorki stúdióba, hogy belevágjanak a zenész szakmába. :) Emellett egy irtó aranyos és szerény srác, nincs elszállva magától, és nagyon szimpatikusan viselkedik. :)
najó talán még Cameron is elmegy, ha kinézetről van szó. De ez csak az én véleményem. :D a nagy Magcon fanok biztos nem csak a kinézetükért szeretik őket. (mondjuk azt zárójelben megjegyezném, hogy lecsekkoltam a fiúkat - bocsi de ha már ekkora a felhajtás körülöttük, meg hogy "milyen jól néznek ki", jobbra számítottam)! Na de majd megnézem a videóikat, Vine-jaikat, akármilyeiket. Viccesek, nem?
Nem hinném, hogy követni fogom őket (főleg mivel Shawn nehéz szívvel kilépett, mivel a karrierjére szeretne koncentrálni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!