Valaki ismeri ezt a lányt?
Figyelt kérdés
Szerintem a kep nem magáról van, össze-vissza hazudozik, csak kíváncsiságból, nincs valaki, aki tudja, hogy a képen igazából ki van? Köszönöm!
2013. dec. 19. 22:16
2/7 anonim válasza:
Szia!!!! Én biztos vagyok benne hogy nem ő van a képen. Googléba beillesztettem az egyik képét és egy csomó külföldi oldalt ki adott. :D Nekem is gyanús volt... meg ezt a sztori... hogy a saját tesójától terhes????? Ugyan már. Nagy kamu az egész. Meg az Ask-jára is írtam neki hogy milyen szánalmas vagy hogy kamu képekkel hülyíted a népet,plusz az oldalakat is linkeltem neki amibe a képeket megtaláltam,és nem válaszolt rá. Szóval 100% kamu. De nagyon könnyen ki lehet deríteni. Lementesz egy képet és be illeszted googléba aztán ki ad egy csomó oldalt meg nevet is. :))) Szánalmas...
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én jókat röhögök az Ask-jan, tiszta szánalom! Én is irtam mar neki, hogy abbahagyhatná, meg hogy fake, de nekem sem válaszolt! :DD Egyébként, az a gaz, hogy páran írjak is, hogy "felnéznek ra, ő a példaképük" mi ez mar?! Példakép?! Hogyne... Ha esetleg a sztori igaz (remelem nem), akkoris tiszta szégyen ez az egesz!
2013. dec. 20. 14:52
4/7 anonim válasza:
Ugyan már dehogy lenne igaz. :) De azokkal is hatalmas probléma van ott bent, akik példaképnek tekintik.
5/7 anonim válasza:
Dani Lanio.
Szerintem ezt ( [link] is ugyanaz a csaj csinálhatja, aki a bellatrixeset. Megvan a Tomi nevű "testvér", másik "testvér", aki a "testvérüktől" lesz terhes, stb...
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez a csaj Miranda Cosgrow, az iCarly foszereploje :'D
7/7 anonim válasza:
Szerintem is! #6 tiszta olyan mint a Carly! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!