Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, hogy szeretek kövér...

Normális, hogy szeretek kövér lenni?

Figyelt kérdés

6 éves korom óta vagyok kövér egyszerűen jól érzem magam így járok kondizni mindig azért,hogy a későbbiekbe el tudjam magam bírni.

Most 16 éves vagyok.

Sokan ezért kiközösítenek.

Szerintetek ez normális ,hogy én így érzem magam jól?

És ha ledagatoznak még bóknak is veszem.

Igen,és hogy megijedjenek 106 kg vagyok és 169 cm magas.

2014. ápr. 18. 21:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Csak azért normális, mert nem tudod, hogy milyen átlagos/jó fizikummal rendezni. Én 17 éves koromig 105 kg voltam, 165 cm magas. Izom kb. annyi volt rajtam, hogy fel tudtam emelni a kezem, illetve le tudtam menni az ágytól a gépig. Utána úgy döntöttem változtatok, fél év alatt leadtam 5 kg zsírt, felszedtem 5 kg izmot, majd 2,5 hónap alatt leadtam 20 kg-t (diéta), utána megint 5 kg zsír le, 5 kg izom fel. Még mindig dagadt vagyok, 10 kg zsír van még hátra. Én is azt hittem, hogy boldog vagyok, de nem. Sokkal másabb. Nem csak kívülről nézek ki jobban, de a személyiségem is átalakult, illetve sokkal boldogabb vagyok.

Szóval nem, rohadtul nem normális. Egyszer élsz, szóval most változz meg, mielőtt túl késő lenne. Ha kell tanács, írj privátban, adok elérhetőséget.

2014. ápr. 19. 15:10
 22/26 anonim ***** válasza:
Majd ha megtetszik egy lány vagy adott esetleg bele is zúgsz, ő pedig szóba sem áll majd veled a testsúlyod miatt, akkor már nem fogod magad olyan jól érezni így.
2014. ápr. 19. 15:34
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Kövérnek lenni zsír! :D
2014. ápr. 21. 21:52
 24/26 anonim válasza:
100%

Én is szeretek kövér lenni, pedig lány vagyok. A súlyomat inkább nem írom le, mert úgyis csak beoltanának... Magamnak tetszem így, más véleménye pedig nem érdekel :)

16L

2014. ápr. 21. 21:57
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

Hát ez tényleg rengeteg, ami azt illeti. Én is 170cm vagyok, és majdnem kétszer kijövök a te súlyodból, pedig én sem vagyok nádszál vékony... A te súlyod már messze a beteg kategória. Egyszerűen a testednek nincs szüksége ennyi élelemre, ezért raktározza el, ez ilyen egyszerű.

Én mondjuk lány vagyok, 170 cm/62 kg, és bizony a társadalom szemében közel sem számítok vékonynak, sokkal inkább a husi jelzőt kapom meg mindig.

Mivel számomra ez kellemetlen, ezért fogyózni és edzeni kezdtem, 58 kg-ig meg sem állok. És nem, nem tudom elképzelni, hogy egy olyan kritikus társadalomban mint a miénk így jól érezd magad. És azt sem hiszem, hogy ez egészséges. Szóval a kérdésedre válaszolva, nem, nem normális az, hogy szeretsz ilyen nagyon kövér lenni.

2014. ápr. 27. 12:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, hàny kiló vagy most?
2022. jún. 8. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!