Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, hogy szeretek kövér...

Normális, hogy szeretek kövér lenni?

Figyelt kérdés

6 éves korom óta vagyok kövér egyszerűen jól érzem magam így járok kondizni mindig azért,hogy a későbbiekbe el tudjam magam bírni.

Most 16 éves vagyok.

Sokan ezért kiközösítenek.

Szerintetek ez normális ,hogy én így érzem magam jól?

És ha ledagatoznak még bóknak is veszem.

Igen,és hogy megijedjenek 106 kg vagyok és 169 cm magas.

2014. ápr. 18. 21:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ja, ez tényleg sok kicsit, jól mondják. Lányokkal is jobb dolgod lesz, ha lejjebbadsz.
2014. ápr. 18. 22:16
 12/26 A kérdező kommentje:
Ocsmany vagyok az igaz de jol erzem igy magam,pszichologus kezelt mar de nem sikerult megvaltoztatnia a velemenyem.
2014. ápr. 18. 22:37
 13/26 anonim ***** válasza:
Akkor nem volt jó pszichológus, vagy menthetelen vagy, de azon esetben minek írsz ide ki kérdést?
2014. ápr. 18. 22:40
 14/26 A kérdező kommentje:

Vajon,miert? Azert,hogy megtudjam hatha van kollega is aki ugyanugy van mint en,

Mielott elfelednem!

Koszonom a valaszokat! Mindenkit felpontoztam!

2014. ápr. 18. 22:49
 15/26 anonim ***** válasza:
68%
Lusta vagy és kifogásokat keresel, nem a kövérséget élvezed. Kijönne belőled két normális alkatú fiatal, de ezt úgysem fogod megérteni addig, amíg nem szembesülsz azzal, hogy örökre tönkrevágtad az egészségedet. Az meg még nagyobb probléma, hogy már egészen kicsi korodban is kövér voltál.
2014. ápr. 18. 22:51
 16/26 A kérdező kommentje:

Igaz,de en nem is tudnek fogyni nincs akaraterom erre bakker tenyleg csak bebeszelem,hogy jo igy. Jobbak vagytok mint a volt pszichologusom.

Azert meg jarjak kondizni vagy inkabb vegyek fogyaszto kapszulat ami nem az de jol hangzik.szoval.? Futni nem futok na az mar tenyleg durva lenne en szeretem a varosom nem szeretnem,hogy azt hidjek itt egy klamantin aki pattog :-). Nos? Ha mar itt tartunk lekopnel ha latnal engem a utcan?

2014. ápr. 18. 23:23
 17/26 anonim ***** válasza:

Szerintem ritka, ha van egyáltalán, olyan kolléga, aki osztaná a véleményed.

Nagyon sok érv van amellett, hogy lefogyj, talán most nem tűnik a te helyzetedben meggyőzőnek ez a sok érv, de évek múltán, idővel rájönnél szerintem, hogy jobb.

Megéri lefogyni egészség, barátok, párkapcsolat, és még számtalan ok miatt. Nagyon is. Nagyon sok embert megkérdezel, mind ezt fogja mondani, és igazuk van.

Lehet, hogy te most ebben a pillanatban tényleg el vagy így, de ha elgondolkodsz a jövődön, szerintem belátható, hogy jobban jársz.

Nem meggyőzni akarlak, mert a te életed, és tényleg te döntesz mindenről. Nekem semmi előnyöm nem származik belőle, hogy meggyőzlek, vagy sem. Csak én így látom. És ha még rengetegen mások is, lehet érdemes elgondolkodni rajta.

2014. ápr. 18. 23:28
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen, járj még kondizni. És próbálj meg minél többet mozogni. Ezek szerint szégyelled magad, de próbáld meg akkor kizárni az embereket amikor futsz, és bebizonyítani, hogy igen is meg tudsz változni. Sose köpnék le ilyen embert, és csak pozitív véleményem lenne arról, akin látom, hogy meg akar változni.
2014. ápr. 18. 23:30
 19/26 A kérdező kommentje:
Nem szegyellem magam csak nem akarom,hogy kihovjak a allatvedoket,hogy egy allat pattog a utcan :-) aha ertem pl.errol megkerdeztem a osztalytarsaimat 10 bol 6 azt valaszolna ha nem vernem el lekopne mert kover vagyok a tobbi 4 nem valaszolt .
2014. ápr. 18. 23:37
 20/26 anonim ***** válasza:
Legyél kövér, de ez túlzás. Akik neked ugrottak, nincs igazuk. Ha te így tényleg jól érzed magad, akkor rendben van. Ha viszont azt gondolod, hogy a súlyod megvéd valamitől, vagy azért eszel mert hiányzik valami, akkor se a fogyással kezdd el, hanem jöjj rá, mitől félsz, mi hiányzik. És ha ebben előre lépsz, lefogyni is könnyebb lesz. Soha ne az okozatot kezeld (itt kövérség), hanem az okot!
2014. ápr. 19. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!