Normális, hogy szeretek kövér lenni?
6 éves korom óta vagyok kövér egyszerűen jól érzem magam így járok kondizni mindig azért,hogy a későbbiekbe el tudjam magam bírni.
Most 16 éves vagyok.
Sokan ezért kiközösítenek.
Szerintetek ez normális ,hogy én így érzem magam jól?
És ha ledagatoznak még bóknak is veszem.
Igen,és hogy megijedjenek 106 kg vagyok és 169 cm magas.
Vajon,miert? Azert,hogy megtudjam hatha van kollega is aki ugyanugy van mint en,
Mielott elfelednem!
Koszonom a valaszokat! Mindenkit felpontoztam!
Igaz,de en nem is tudnek fogyni nincs akaraterom erre bakker tenyleg csak bebeszelem,hogy jo igy. Jobbak vagytok mint a volt pszichologusom.
Azert meg jarjak kondizni vagy inkabb vegyek fogyaszto kapszulat ami nem az de jol hangzik.szoval.? Futni nem futok na az mar tenyleg durva lenne en szeretem a varosom nem szeretnem,hogy azt hidjek itt egy klamantin aki pattog :-). Nos? Ha mar itt tartunk lekopnel ha latnal engem a utcan?
Szerintem ritka, ha van egyáltalán, olyan kolléga, aki osztaná a véleményed.
Nagyon sok érv van amellett, hogy lefogyj, talán most nem tűnik a te helyzetedben meggyőzőnek ez a sok érv, de évek múltán, idővel rájönnél szerintem, hogy jobb.
Megéri lefogyni egészség, barátok, párkapcsolat, és még számtalan ok miatt. Nagyon is. Nagyon sok embert megkérdezel, mind ezt fogja mondani, és igazuk van.
Lehet, hogy te most ebben a pillanatban tényleg el vagy így, de ha elgondolkodsz a jövődön, szerintem belátható, hogy jobban jársz.
Nem meggyőzni akarlak, mert a te életed, és tényleg te döntesz mindenről. Nekem semmi előnyöm nem származik belőle, hogy meggyőzlek, vagy sem. Csak én így látom. És ha még rengetegen mások is, lehet érdemes elgondolkodni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!