Milyen jó dolog történt veled legutoljára?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 15. 04:24
11/16 anonim válasza:
Megnéztem a Viharszigetet. Most lesz valami, amin napokig tudok gondolkodni :D
12/16 anonim válasza:
Legjobb barátnőmmel eltölthettem ma 1 órát. 3,5 hete nem voltam vele ennyit :D Sokat melózik,alig beszélünk és max 5-10 percekre futunk össze pár naponta :/
Szóval most ez nekem jó volt :))
13/16 anonim válasza:
Minden nap történik velem valami jó!
Tegnap például mire hazamentem a párom összerakta az új gardróbszekrényünket és csudaszép lett.
Vasárnap egy nagyon komoly, de nagyon jó és fontos beszélgetésem volt a párommal.
Szombaton a legjobb barátnőm velem töltötte a fél napot, nagyon jó volt. :)
És így tovább...
14/16 anonim válasza:
Ma voltam a városban, ahol gimis voltam, és már régóta nem jártam ott. Találkoztam a régi, aranyos buszsofőrrel, a mosolygós köszönése jól esett. :) A városban járva furcsa, de jó érzések töltöttek meg. Több ismerőssel is összefutottam. Semmi különös nem történt.
16/16 anonim válasza:
Velem nem történt ma semmi jó:( vagyis de :) csak a rossz dolgoknak a pozitív oldalát nézem jó sok emberrel az a gond hogy ez pont fordítva van náluk vagyis a pozitív dolgoknak a negatív oldalát látják na de mindegy fogjunk össze mi optimisták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!