Ma nagyon gáz dolog ért?
Figyelt kérdés
Ma eljött hozzánk váratlanul az asszony akitől béreljük a házat amiben lakunk már 2 éve.Eddig egyszer járt nálunk és most ma hirtelen a semmiből itt termett és én annyira el szégyeltem magam hogy,azt el sem tudom mondani.Pont ma kellet jönnie mikor a konyhában tt volt a mosatlan edény.A nappaliban az egész holmi kivolt rakva mert át rendezzük .Szóval rumli volt.Persze elnézést kértem és ő mondta hogy,nála otthon még rosszab a helyzet.És hogy,ne érizem magam rosszul.De én nekem még most is a gyomrom össze van kapódva.Mellesleg ő a falu polgármester nője.Szörnyű helyzet volt.Szerintetek mire gondolhatott?vagy tényleg higgyek neki és ne érizem magam rosszul e miatt?előre köszi a válaszokat2014. márc. 8. 17:33
1/2 anonim válasza:
nem kell foglalkozni vele, mindenkinél előfordul, hogy kupi van. mi is ma névnapoztunmk, szülinapoztunk, úgy néz ki a lakás, mint a disznóól.de nem érdelek, most már pihenünk, majd holnap rend lesz :)
2/2 anonim válasza:
Ugyan,emiatt igazán nem kell magad rosszul érezned,akárkivel megeshet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!