Mi a véleményetek arról ha valaki vagdossa magát?
Az a szánalmas ahogyan egy mentális problémákkal küzdö embert lehülyéztek.
Elismerem, vannak, akik divatból csinálják, de a legtöbben nem. Csak arról azért nem hallani, mert titkolják, hogy még véletlenül se jöjjön rá senki.
A fizikai fájdalomokozás bizonyítottan megkönnyebbülést okoz, a szervezet a sokkhelyzet hatására boldogsághormonokat termel, ami egyfajta temrészetes fájdalomcsillapítóként használ. Ugyan úgy rá lehet szokni, mint egy kemény drogra. Ugyan úgy nincs értelme, mint az alkoholnak, vagy akármi más ilyennek.
Ja és nem csak a vagdosás létezik (az ezköztár végtelen....), csak ez a legelterjedtebb.
Attól függ miért csinálja, aki divatból... hát arra nem tudok mit mondani. Eszetlen h*lye.
Sokan viszonzatlan szerelem miatt, nem értem minek, a szerelmüket kb 1-2 év és el is felejtik, de a heg meg ott marad.
Én kb másfél éve vagdostam a karomat, depressziós voltam és még jópár okom volt, de nem voltam se h*lyegyerek se nyomi. Csak akik nem tudják milyen ez a lelkiállapot, hajlamosak lenézni azokat akik igen, főleg ha az illető kamaszkorú.
A fizikai fájdalom eltereli a gondolatokat a lelkiről, és ahogy a 13-as írta, az agy boldogsághormonokat kezd termelni. És véleményem szerint jó nézni ahogy folyik ki a vérem, megnyugtató. És volt értelme összevagdosni a kezem mert sok jó következménye is lett végül, egyeltalán nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!