Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A villámoktól hová bujjunk?

A villámoktól hová bujjunk?

Figyelt kérdés
pl kilépek a buszból. ott a megálló fedéllel. tovább hogyan? tiz emeletes házak itt ott meg magass fák. ezek megvédenek mig haza szaladok vagy ellenkezőleg,
2014. ápr. 9. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
A megálló nem jó, mert túl kicsi és nyitott. Fa, oszlop, tábla csak veszélyforrás. Én a magas ház tövében mennék, elkerülve minden vas kerítést.
2014. ápr. 9. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon kevesen halnak meg villámtól, ellenben egy viharban pánikoló embert könnyen elcsaphat egy autó, aminek a vezetője nem is lát rendesen az esőben.

Ha ennyire rettegsz, menj pszichológushoz, mert valami más van a háttérben.

2014. ápr. 10. 04:57
 3/5 anonim válasza:

"Hogy ha hallod a villámot nehogy bekekszelj, csak fogd meg villámtesót és mond ezt elegyszer:

-K_pd be villám sz_pd le a f__zom mert nem is vagy te más csak egy isteni fing."

Ted

Viccen kívül. Szerintem fák közelében legyél, zárt helyeken de ha mozogsz közben akkor nem lehet nagy bajod mert pl én is sokszor tekertem haza szakadó esőben...

2014. ápr. 17. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Fák közelében inkább ne legyél.
2014. ápr. 18. 04:28
 5/5 anonim ***** válasza:
A villám mindig magas helyekbe csap be próbálj meg minél közelebb bújni a földhöz
2014. júl. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!