Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi a hobbytok?

Nektek mi a hobbytok?

Figyelt kérdés
Új hobbykon gondolkozok, ezért kérdezem tőletek nektek mi, hátha mondtok olyat ami nekem is tetszik és tudom csinálni esetleg. Egyébként van hobbym, ásványokat gyűjtök, de az nem olyan mint a foci vagy a rajzolás. Keresek most egy olyat ami nemcsak abból áll hgy gyűjtöm hanem esetleg művelni is tudom. Természetesen nem sárkányrepülőzésre, síelésre gondolok hanem szolidabb egyszerűbb hobbykat.

2014. ápr. 1. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

auto, most mar motor is, szeretnes 1 pitbiket, snapszer, poker, van h kockulok (css), szrretek zenet hallgatni stb

regen, labtenisz, fociztam, sajna szettkoltoztunk, felnottek a haverok is.

2014. ápr. 2. 12:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, nálunk is ez van pedig még nem is nőttünk fel igazán. :(
2014. ápr. 2. 15:14
 13/17 A kérdező kommentje:

10-es válaszoló, asszem szerelmes vagyok. :)

Egyébként az én hobbiaim igazából: horrorfilm nézés, ásványgyűjtés, focizás, ,mászkálás, futás, illetve énis szeretem bámulni a kék eget. Sajna kutyám nem lehet majd idővel. :)

19/F

2014. ápr. 2. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:

úszás, vezetés, robottechnika

22F

2014. ápr. 2. 15:19
 15/17 anonim ***** válasza:

Minden lány oda van érte? Ilyenről itt nem hallani, tapasztalataim szerint inkább kézilabdáznak. Én meg azt nem értem, miért vannak a fiúk úgy oda a fociért. Szerintem ők sem tudják elmagyarázni, csak.

Nem tudom egyébként, mi olyan jó benne, de leírhatatlanul imádom! :) 8 éve űzöm.

2014. ápr. 2. 16:01
 16/17 A kérdező kommentje:
A fiúk a fociért renmdszerint azért vannak oda, mert ha sikeresen űzik, rengeteg pénzt kereshetnek és híresek lehetnek. Illetve ami a másik, hogy szinte a legegyszerűbb sport. Kergesd a lábdát és rúgd be a kapuba. :)
2014. ápr. 2. 18:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Röplabda sem nehéz.
2014. ápr. 3. 13:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!