Új hobbykon gondolkozok, ezért kérdezem tőletek nektek mi, hátha mondtok olyat ami nekem is tetszik és tudom csinálni esetleg. Egyébként van hobbym, ásványokat gyűjtök, de az nem olyan mint a foci vagy a rajzolás. Keresek most egy olyat ami nemcsak abból áll hgy gyűjtöm hanem esetleg művelni is tudom. Természetesen nem sárkányrepülőzésre, síelésre gondolok hanem szolidabb egyszerűbb hobbykat.
Minden nap megoldok legalább egy feladatot a Gyemidovics könyvből( kb. 4500 matematikai analízis feladat).
2014. ápr. 1. 19:51
2/17 anonim válasza:
Nekem most az, hogy történeteket írunk közösen egy fórumon.. elég jó kis kalandok születnek így :)
2014. ápr. 1. 19:53
3/17 anonim válasza:
az én hobbim a futás, kertészkedés (gyűjtöm a virágokat is),bicajozás, kreatívkodom (DIY), túrázás és a hegymászás. Igazából mindent képes vagyok hobbiként űzni, amihez nem kell a 4 fal között lennem és ülnöm.
2014. ápr. 1. 19:56
4/17 anonim válasza:
Nekem van egy pár.
Komolyabban rajzolok, gitározok és novellákat írok (persze csak magamnak) valamint képeket szerkesztek.
Amiket még szeretek csinálni:
Biciklizés, kockulás, film és sorozat nézés és cosplay készítés.
Csak sajnos elég kevés idő jut a hobbiimra.
2014. ápr. 1. 19:59
5/17 anonim válasza:
Olvass, művelődj, annál jobb nem kell, ha testmozgásra vágysz, akkor pedig futás, vagy edzés, esetleg ha egy kicsivel több pénzt is szeretnél áldozni a dologra, akkor valamilyen küzdősport.
2014. ápr. 1. 20:02
6/17 anonim válasza:
Repülőgép makettek összerakása. Ragasztgatás, festés, matricázás, pár napig vagy hétig is el tudok lenni eggyel, ha van időm a munka mellett és persze függ a makett méretétől is. :)
2014. ápr. 1. 20:13
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, voltak köztük olyan dolgok amiket énis szeretek csinálni pl: hegymászás, futás.
Mindenkinek ment a zöld kéz. :)
2014. ápr. 1. 21:50
8/17 anonim válasza:
Röplabda! *-* Imádom azt a sportot. Úszni is nagyon szeretek, bár mostanában nemigen voltam.
18L
2014. ápr. 1. 22:12
9/17 A kérdező kommentje:
Miért van oda minden nő/lány a röplabdáért, ezt máig nemértem attól eltekintve hogy sztem egy nagyon jó sport.
Ment a zöld kéz, utolsó ha eltudnád magyarázni, azt megköszönném.
2014. ápr. 1. 22:58
10/17 anonim válasza:
Sütiket sütni, Photoshoppal szerkesztgetni képeket, játszóterekre járni, naplót írni, hatalmasakat kockulni, ha nincs semmi dolgom, esténként horrorfilmeket nézni, olvasni, csak lefeküdni a fűbe és nézni a kék eget. És amit még szeretnék: Egy saját kutyát...:)
Hát, valamelyik nem is annyira hobbi, de ezeket szeretem csinálni.:) 18/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!