Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nektek mi a hobbytok?

Nektek mi a hobbytok?

Figyelt kérdés
Új hobbykon gondolkozok, ezért kérdezem tőletek nektek mi, hátha mondtok olyat ami nekem is tetszik és tudom csinálni esetleg. Egyébként van hobbym, ásványokat gyűjtök, de az nem olyan mint a foci vagy a rajzolás. Keresek most egy olyat ami nemcsak abból áll hgy gyűjtöm hanem esetleg művelni is tudom. Természetesen nem sárkányrepülőzésre, síelésre gondolok hanem szolidabb egyszerűbb hobbykat.

2014. ápr. 1. 19:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Minden nap megoldok legalább egy feladatot a Gyemidovics könyvből( kb. 4500 matematikai analízis feladat).
2014. ápr. 1. 19:51
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem most az, hogy történeteket írunk közösen egy fórumon.. elég jó kis kalandok születnek így :)
2014. ápr. 1. 19:53
 3/17 anonim ***** válasza:
az én hobbim a futás, kertészkedés (gyűjtöm a virágokat is),bicajozás, kreatívkodom (DIY), túrázás és a hegymászás. Igazából mindent képes vagyok hobbiként űzni, amihez nem kell a 4 fal között lennem és ülnöm.
2014. ápr. 1. 19:56
 4/17 anonim ***** válasza:

Nekem van egy pár.

Komolyabban rajzolok, gitározok és novellákat írok (persze csak magamnak) valamint képeket szerkesztek.

Amiket még szeretek csinálni:

Biciklizés, kockulás, film és sorozat nézés és cosplay készítés.

Csak sajnos elég kevés idő jut a hobbiimra.

2014. ápr. 1. 19:59
 5/17 anonim ***** válasza:
Olvass, művelődj, annál jobb nem kell, ha testmozgásra vágysz, akkor pedig futás, vagy edzés, esetleg ha egy kicsivel több pénzt is szeretnél áldozni a dologra, akkor valamilyen küzdősport.
2014. ápr. 1. 20:02
 6/17 anonim ***** válasza:
Repülőgép makettek összerakása. Ragasztgatás, festés, matricázás, pár napig vagy hétig is el tudok lenni eggyel, ha van időm a munka mellett és persze függ a makett méretétől is. :)
2014. ápr. 1. 20:13
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, voltak köztük olyan dolgok amiket énis szeretek csinálni pl: hegymászás, futás.

Mindenkinek ment a zöld kéz. :)

2014. ápr. 1. 21:50
 8/17 anonim ***** válasza:

Röplabda! *-* Imádom azt a sportot. Úszni is nagyon szeretek, bár mostanában nemigen voltam.

18L

2014. ápr. 1. 22:12
 9/17 A kérdező kommentje:

Miért van oda minden nő/lány a röplabdáért, ezt máig nemértem attól eltekintve hogy sztem egy nagyon jó sport.

Ment a zöld kéz, utolsó ha eltudnád magyarázni, azt megköszönném.

2014. ápr. 1. 22:58
 10/17 anonim ***** válasza:

Sütiket sütni, Photoshoppal szerkesztgetni képeket, játszóterekre járni, naplót írni, hatalmasakat kockulni, ha nincs semmi dolgom, esténként horrorfilmeket nézni, olvasni, csak lefeküdni a fűbe és nézni a kék eget. És amit még szeretnék: Egy saját kutyát...:)

Hát, valamelyik nem is annyira hobbi, de ezeket szeretem csinálni.:) 18/L

2014. ápr. 2. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!