Szuleim azt mondjak hogy fogorvos, mert az sok penzt keres es akkor semmi gondom nem lesz az eletbe (anyagi gond, belem ne kossetek) de en meg imadok focizni es ugy lennek focista...gondoltam mar arra is hogyhaa fogorvos leszek akkor viszont tudom majd a fiamat/lanyomat beiratni minnel jobb fociiskolakba...
Az legyél, ami Te szeretnél lenni, ne az, amit szüleid akarnak. A Te életed fogod élni. Igazuk van, sok pénzt keres egy (fog)orvos, de Te szeretnél fogorvos lenni?
2014. márc. 30. 23:17
3/7 anonim válasza:
hát a csövesnél jobb minden, szerintem
2014. márc. 30. 23:22
4/7 anonim válasza:
Hát ha úgy látod meg mások azt mondják, hogy neked a véredben van a foci akkor persze, hogy focizz, mert alap, hogy sikeres leszel, és zsír. De ha csak úgy szeretsz focizni, mert jó időtöltés, akkor inkább fogorvos legyél, aztán bazi sok időd marad a focira. Mérlegelj, és hozd meg a helyes döntést, ami tök mindegy, hogy mi lesz mert azt kapod ami neked jár.
2014. márc. 30. 23:33
5/7 A kérdező kommentje:
1# annyira nem ertelek mint te ezt a kerdest!
2#enis igy gondolom
3#anyukaddal szorakozz
4#hat 14vagyok es nagyon gyors meg eros de nem birok sokaig futni...es ezert gondolom hogy mar nem lehet belolem hires jatekos, mint pl rooney vagy ilyesmi, es hogyha kb 5-6 eves korom ota futottam volna minden nap akkor lenne eselyem, de mar igy nincs, cselezni is jol tudok, kapura lonni is nagyon jol tudok, szoval sajnos szerintem is fogorvosnak kene lennem (mert 8. ba kitunore fogok vegezni ) szoval okos is vagyok
2014. márc. 31. 02:41
6/7 anonim válasza:
NE fogorvos.
Vannak személyiségtesztek (például [link] ), azokat töltsd ki, így belőheted, milyen szakmák illenek hozzád. Ha a munkád nem a hivatásod, csak azért csinálod, hogy legyen pénzed, a napjaid nagy részét olyasmivel fogod eltölteni, ami nem érdekel, amit nem szeretsz.
2014. márc. 31. 11:15
7/7 anonim válasza:
most mi bajod van majom gyerek? csak mert mondtam egy normális mondatot, hát jobb mintha csöves lennél nem? pisis
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!