Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen emo legyek?

AkitLáttálÁlmodban kérdése:

Milyen emo legyek?

Figyelt kérdés
Bocsánatot kérek ha rossz kategóriába írtam volna ezzel. Szoktam hallgatni emos zenéket. És szerintem PossEmo-nak felelek meg. Ti mit gondoltok? A válaszokat előre is köszönöm.

2014. jan. 21. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:

Még álmomban sem láttalak, honnan tudnám?

Ha te se tudod, mi honnan? Miért kell nevesíteni ezt?

2014. jan. 21. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
olyan
2014. jan. 21. 15:39
 3/9 NelliEmily válasza:
küldj priváltba egy képet, mert így nem tudom... :)
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Az emo már lejárt, keress sztk-s szemüveget és harisnyamintás sapkát, amit csak a raszta-hajadra teszel, rátámasztod a füledre, ettől leszel laza, na most mehetsz is haza.
 5/9 anonim ***** válasza:

,,Szoktam hallgatni emos zenéket"

te inkább ne legyél EMO olyan nincs hogy emós csak olyan hogy emo.

2014. jan. 21. 15:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha inkább önmagad lennél? Tudod, akkor nem kell hülye sablonoknak megfelelni. Arról nem is beszélve, hogy leírás alapján én is PossEmo vagyok, meg az anyám is az.
2014. jan. 21. 19:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Figyi, attól még nem vagy emo ha "emos" zenéket hallgatsz:s de nyugodtan írj rám, ha szeretnél valamit megtudni a stílusról:3
2014. jan. 23. 06:58
 8/9 anonim válasza:

Így már csak pózer lehetsz csak. Ha Emo vagy akkor az egy adott dolog nem pedig mások véleménye. A swag-ek is hallgatnak ugyanolyan zenét ( Sleeping With Sirens, Nirvana, The Grenma, Pierce The Veil és hadd ne soroljam) Szóval akkor ő is meg én us poss-Emok vagyunk? Nem drága, én Ire-Emo vagyok. De akik előttem írtak h küldj képet az egy NAGY.BAROMSÁG. A képek csak a pózerséget mutatják. Az csak külső. Írj rám beszélgessünk és majd eldöntöd Te magad hogy possemo vagy-e.

( élőbeb jelentkezten telefonról bocs ha rosszul írtam valamit)

2014. jan. 23. 08:08
 9/9 anonim ***** válasza:
[link] [link] Itt van szinte az összes fajta leírással együtt. Remélem ez segít eldönteni :)
2014. jan. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!