Hogyan legyek boldog ilyen magányosan?
Az embereknél semmi jót nem tudok elérni, mindenki keresztülnéz rajtam csak, jobb esetben, rosszabb esetben még utálnak is, azok akikkel próbálkoztam összebarátkozni. Szóval elég magányos vagyok, nincs kivel, hova elmennem szórakozni, bulizni meg semmi, iskolában is mindenben magamra vagyok utalva. Kihagynak a szórakozásból is.
Nagyon nehezen bírom így magányosan az életet, miközben azt látom, mindenki milyen jól elvan az ismerőseivel. Hogyan legyek a körülmények ellenére mégis boldog, hogyan nézzek keresztül a többieken?
És miért nem mondja el senki, mi mindenkinek a baja velem?
Kérdezz meg valakit konkrétan hogy mi baja van. Mond neki hogy nem fogsz megsértődni, mondja el nyugodtan, és akkor lehet hogy tudsz változtatni.
Tavaly én ugyan ilyen helyzetben voltam, egy-két ember még csak szóba se állt velem. Azóta sikerült kirángatnom egy ismerősömből hogy mi idegesíti őket, és már nem utálnak annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!