- az első randink a férjemmel
- az esküvőnk napja
talán eddig ezek voltak a "legszebbek", de annyi jó napunk volt már, hogy nehéz választani :)
Rengeteg volt, de talán amikor elvesztettem a szüzességem. És nem pont azért, hanem az az egész nap olyan gyönyörű volt. Akkor, azon a napon éreztem magam a legfiatalabbnak, legszabadabbnak a világon. Egész nap lógattuk a lábunkat a vizibiciklin és cigizgettünk, gyönyörű idő volt, fülledt is egy kicsit, pénzem volt bőven, minden olyan jól alakult akkorra, a tanulmányi eredményem is király lett, sok mindenkivel kibékültem. Tehát a nap előtti fél év eseményei alakították ki azt, és annyira eufórikus volt.
2013. július 16. ;) Felejthetetlen.
18L
2011. karácsony előtti nap, dec 23. :)
Akkor már több, mint 1 éve együtt voltam a (mostani) párommal, de ez lett volna az első közös karácsonyunk, de a szülei kitaláltak, hogy abban az évben elutaznak külföldre rokonokhoz karácsonyra, így meghiúsult az első közös karácsony tervünk, ezért 1 nappal előrébb hoztuk a karácsonyt.
Reggel felkeltünk, elmentünk fát venni, hazaértünk, főztünk, díszítettünk, csomagoltunk. Összességében ez volt a kapcsolatunk egyik legtökéletesebb napja :)
Persze, millió ilyen napunk volt még ezen kívül, de ez valahogy különösen megmaradt az emlékeimben, hogy aznap mennyire boldog voltam :)
Amikor szülinapomra megkaptam a kutyámat,akire már évek óta vágytam.Ő legtökéletesebb kutya.
11 éves voltam amikor őt megkaptam.Azóta se történt velem semmi olyan amire azt mondhatnám az volt eddigi életemben a legszebb nap.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!