Számotokra melyik a leggyönyörűbb idegen nyelv a világon?
Figyelt kérdés
Akár beszélitek, akár nem :)2014. febr. 6. 10:04
2/17 anonim válasza:
A héber, mert undorító. :D Azok a krákogások gyönyörűek.
3/17 anonim válasza:
ha tudnék olvasni :)"idegen nyelv"
4/17 anonim válasza:
A leggyonyorubb idegen nyelv nekem az angol, hangzas alapjan. De a magyar mindenek elott a legszebb szamomra ♡
5/17 anonim válasza:
Nekem a leggyönyörűbb nyelv a magyar. (Senki sem tud ilyen széken káromkodni mint mi :P)
A leggyönyörűbb idegen nyelv szerintem a svéd. Legalábbis nekem nagyon tetszik a hangzása :)
7/17 anonim válasza:
Román, svéd, cigány. De a khmer hangzása is tetszik.
9/17 anonim válasza:
MAGYAR, mivel ezen a nyelven sokkal pontosabban lehet leírni a parányi különbségeket, az érzelmeket, a legkifinomultabb nyelv a világon.
A magyar után nekem hangzásra az orosz és a katalán tetszik.
10/17 anonim válasza:
A magyar után az arab nyelv nyűgöz le leginkább.
(nem az egyiptomi piramisturizmus közben hallható piaci beszéd, hanem az irodalmi arab nyelv főleg).
Nagyon nehéznek, de gyönyörűnek találom és sok-sok értelme lehet egy-egy egyszerű szónak is- jó lenne olyan szinten bírni ezt a nyelvet, amivel egy verset is könnyen más-más értelmezésben olvashatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!