Szerintetek ezek közül melyik a legszebb név? Történethez kell!
Szerény véleményem szerint a Slania a nyerő - sokkal sokkal különlegesebb és feltűnőbb, mint a többi. És Nincs gonosz hangzása a névnek.
Az Erin semmitmondóan fiús, a Kilinának szerencsétlen beütése van, az Aria pedig mérhetetlenül unalmas. De ismétlem, csak szerintem.
Akár így, akár úgy, szívesen veszem mindkettőt. De akár tehetsz bele csavart is, kreálsz egy harmadikat. Például "macskás" Slan, vagy nem tudom. Ezek vicces és sokatmondó becézések, én is rengetegszer használom őket és plusz poén.
Mellesleg kíváncsi vagyok a művedre, mesélnél róla még? Privátban is megfelel.
Még nem tudok sokat mesélni róla,nagyon kezdetleges:)
Igen az lesz !
Közben felmerültek még nevek ezekről mit gondoltok?
Nelenna
Norina
Nolina
Aria a legszebb szerintem, a többinek enyhén nyomi beütése van. És egyébként is tetszik az Aria név. :)
De történetben valószínüleg az Erin-t használnám.
A többi név közül nekem a Norina tetszik.
Én személy szerint rühellem a túl fantasy-s neveket, nagyon nagy turn-off számomra egy történetben, ha kimondhatatlan nevű karaktereket, vagy túl csicsás neveket látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!