Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tűnik nekem az idő...

Miért tűnik nekem az idő ilyen gyorsnak?

Figyelt kérdés

A hetek nagyon gyorsak és üresek számomra. Iskolába járok, vannak rossz napok, és sokat unatkozok is, mégis az idő nagyon gyorsan megy. Nem szeretem a hétvégéket sokakkal ellentétben, és az nekem mindig nagyon gyorsan eljön, a hétfőből minden héten egy csapással péntek lesz.

Mit tehetnék, hogy ne tűnjön ilyen gyorsnak az idő?

18/F

2014. márc. 28. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Addig jó az idő, amíg gyorsan megy! Sose kérd azt, hogy lassuljon, mert unatkozni fogsz. Nálam is így van, én egy évvel vagyok nálad fiatalabb. Én se szeretem a hétvégéket, inkább vagyok suliba az osztálytársakkal :) Csak órák ne lennének, vagy inkább felelések és jegyek! :)
2014. márc. 28. 22:39
 2/5 piriiiiii ***** válasza:
59%

Nem értem, hogyha sokat unatkozol, és minden üresnek tűnik számodra, hogyan telhetnek mégis gyorsan a heteid?

Mindazonáltal rémes ez. Korodbeli vagyok, de már most félek attól, hogy elröppen az életem feltűnés nélkül, pedig szó, mi szó, még épphogy elkezdődik az igazi élet majd...

Én, ha azt akarom, hogy egy pillanat tovább tartson, ne tűnjön el nyomtalanul, és ne rohanjon el, mindig eltűnődöm rajta, és igyekszem tudatában lenni az időnek. Az emberek bár az idő szerint élnek, mindig sietnek és határidők szerint leadnak munkát, befizetnek csekket, megírnak dolgozatot, elmennek szülni, mégsincsenek igazán tisztában az idő múlásával... elfelejtik, hogy múlik. Erre kellene a hangsúlyt fektetned, hogy eszedben legyen mindig ez. És akkor talán majd nem fog olyan gyorsan eltűnni az idő. Az utóbbi időben számomra is nagyon gyorsan telnek a napok, a hetek, a hónapok, pedig ezekben sincs túl sok változatosság - bár nézőpont kérdése...

2014. márc. 28. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha van egy nagyon ingerszegény környezet, pl ahol én is élek, na ott aztán repül az idő.

Kb mintha egy időgépben ülnék. 14 év, és sutty....elrepült.

Előző lakhelyemen csigalassúsággal telt, de ott aztán évekre lebontva is tudtam emlékezni, mi, hogy volt.

Költözz Te is emberek, értelmes!! emberek közé, a nyüzsgésbe, a forgatagba.

2014. márc. 29. 07:25
 4/5 piriiiiii ***** válasza:
Hármas, ez ostobaság. Ha zsongás veszi körül az embert, szerinted lassabban telik majd az idő?
2014. márc. 29. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok vele! Nagyon gyorsan megy az idő. Én is most vagyok 18 éves, és főleg azért érzem az idő múlását ilyen gyorsnak, mert most fogok érettségizni, most lesz vége egy komoly szakasznak az életemben. Most kedveltem meg az osztályt, erre 1 hónap múlva már ballagunk, és lehet nem is fogok velük már többet találkozni. Plusz félek is a jövőtől, mert nem tudom mi lesz velem, bizonytalan az egész. Még időre lenne szükségem, nem akarok még érettségizni, nem akarok még felnőni.
2014. márc. 29. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!