Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik betegségtől félnek...

Melyik betegségtől félnek leginkább a mai emberek?

Figyelt kérdés
A mamám kérdezte egyszer ezt a kérdést.de engem is érdekel!Ja és a magyar emberektől kérdezzem!És előre is köszönöm !!!!!!!

2014. márc. 28. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
én speciel azoktól a betegségektől félek, amik nem halálosak, de gyógyíthatatlanok. marhára nem törnék össze ha rákos lennék, mert legalább megbecsülném a hátralévő időmet. de ha mondjuk dialízisre kéne járnom minden másnap, az sokkal jobban megviselne lelkileg.
2014. márc. 30. 12:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Én azoktól a betegségektől félek, amik fájdalommal járnak.
2014. ápr. 17. 20:08
 13/17 anonim ***** válasza:
depresszió
2014. ápr. 17. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:

Én voltam depressziós, ki lehetett bírni. Szinte egész nap csak feküdtem, de legalább nem járt fájdalommal. Rengeteget aludtam, és legfeljebb a lelkem "fájt", és nem tudtam csinálni semmit, mert hatalmas ellenérzés volt bennem bármilyen tettel szemben, meg „egy kis” halálvágy. Aztán szedtem rá gyógyszert, és elmúlt.

Inkább egy ilyen, mint egy fizikai fájdalommal járó betegség. Én nem csak a fájdalomtól, hanem már a fájdalom lehetőségétől is félek. Most, hogy gerincbántalmaim vannak, lecserélném egy kis depire.

2014. ápr. 17. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Rák,lépfene,ismeretlen vírus(gondolok itt a zombisodott veszettség stb.)
2014. ápr. 17. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Rák, cukorbetegség, és még valami, ami most nem jut eszembe.
2014. ápr. 17. 22:24
 17/17 cserjéspimpó válasza:
leginkább a megvakulás, és a bénaság, amiktől rettegek
2014. ápr. 17. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!