Melyik betegségtől félnek leginkább a mai emberek?
Figyelt kérdés
A mamám kérdezte egyszer ezt a kérdést.de engem is érdekel!Ja és a magyar emberektől kérdezzem!És előre is köszönöm !!!!!!!2014. márc. 28. 20:27
1/17 anonim 

válasza:

Milyen nemzetiségű ember érteni olvasni magyar?
A ráktól.
5/17 anonim 

válasza:

Én inkább azoktól a betegségektől félek, amikor kivezetik a végbelet(vagy a húgycsövet) a hasfalon és ilyen zacskóba megy a cucc. Nagyon félek a vakságtól is, vagy a vesebetegségtől, amikor minden másnap dialízisre kell járni. A rák sok esetben már gyógyítható, illetve mikor kitudódik, még éveket, évtizedeket lehet vele élni, attól én annyira nem félek.
6/17 anonim 

válasza:

én imádom az édességeket nem tudok nélkülük élni, így a DM-től legalább annyira félek, mint pl a ráktól. de így vagyok az összes élelmiszerallergiával.
7/17 anonim 

válasza:

Én attól félek a legjobban, hogy egyszer mozgássérült, vak, süket, vagy néma leszek.
8/17 anonim 

válasza:

Rák. Amit most fogok írni nem betegség, de lassan jobban rettegnek tőle mint az AIDS-től. A terhesség amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!