Miért nekem/nekünk jönnek össze a fizika/lelki fájdalmak leginkább?
Nem tudom,de egy ideje már barátnőmet kerülni kezdem emiatt, mert rettentő szerencsések,és bármiféle rossz természet,én ezt irigylem. Nem tudok mit csinálni, egyszerűen nekem mindig minden összejön,de nem kicsit. Kórházba kerülök, a fogamat gyökérkezelik, meghalnak körülöttem, gyakran fáj sok minden- mondjuk volt már amikor rettentő szerencsés időszakom is volt.
Viszont barátnőmnek csak az van, soha egy betegség (nem kívánom neki,de furcsa) max köhög,tüszög,allergiás.Soha egy lelki fájdalom vagy bármi...
TUDOM,HOGY mások is vannak így,és, hogy most csak azért mondom ezt,mert haragszom mindenkire,hogy ennyi minden egyszerre jött össze, de nagyon nehéz,közben nézni,hogy aki a legközelebb áll hozzám, b*szottul él mint hal a vízben :/.
Meséljetek ti is,hogyha tudtok,hátha megnyugszom.
"TUDOM,HOGY mások is vannak így,és, hogy most csak azért mondom ezt,mert haragszom mindenkire,hogy ennyi minden egyszerre jött össze, de nagyon nehéz,közben nézni,hogy aki a legközelebb áll hozzám, b*szottul él mint hal a vízben :/.
Meséljetek ti is,hogyha tudtok,hátha megnyugszom." Ne haragudj senkire ,mindenről te tehetsz. Amíg kifelé mutogatsz és keresed ki lehet a hibás azért mert sz...r az életed. vedd kezedbe a sorsodat és ne nyivákolj mint egy magára maradt kölyök macska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!