Leírnátok a Tejútrendszerben egy utat, amely naprendszereken keresztül visz egészen a mi naprendszerünkig?
Tejútrendszerben egy út, amely naprendszereken keresztül visz egészen a mi naprendszerünkig.
milyen típusú nappal és bolygókkal rendelkeznek
ezek a naprendszerek. Előre is köszi!
Leirtam minden szuksegeset, jo ejt!
"Tejútrendszerben egy út, amely naprendszereken keresztül visz egészen a mi naprendszerünkig.
milyen típusú nappal és bolygókkal rendelkeznek
ezek a naprendszerek. Előre is köszi!
Leirtam minden szuksegeset, jo ejt!"
Hol van az a minden szükséges. Én pár naprendszer elnevezését, és a benne található csillagok és bolygók típusát szerettem volna megtudni, amik a csokoládéról elnevezett (bmeg tudom, hogy nem csokiról nevezték el, ez szarkazmus volt) küllős spirálgalaxisunkban vannak. :D Tisztában vagyok vele, hogy a tejútrendszer nem azért tejÚT rendszer, mert egy tejből készült út, hanem azért az, mert Hérának kifröccsent a teje.
Amúgy már rájöttem utána néztem a wikipédián. Úgy fogok jönni, hogy:
Szíriusz, Lalande 21185, Wolf 359, WISE J104915.57-531906, Barnard csillag, α Centauri, Nap.
És mindenkit megbüntetek, aki nem segített! (Amúgy kva jó a wi-fi-tek, a Luyten 726-8-ig lehet venni.)
Szia!
Az semmi en 56 megaparcekrol fogom a wifit, bar kicsit szaggat miota letoltottem a win7-et. Neked milyen oprencered van?
5312-bol? Akkor lehet tudnal segiteni, mert kicsit lotyog, nyikorog a feltengelyem, mikor a tejuton zotykolodok! Mindenkinek felhivnam a figyelmet, hogy a tejutat javitjak, mert sok a katyu, de lassan haladnak. A kozponti fekete lefolyo, most eldugult, omlik belole a retyo, vigyazzatok!
Amugy tudom en, hogy az altalatok ismert univerzumban nincs elet az emberen kivul, de majd 12345, aprilis 24.-en publikaljak az elmeleti alapjait agy uj utazasi modszernek, majd akkor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!