Jelenleg Mr. Busta a legjobb rapper?
Figyelt kérdés
Most ne azok írkáljanak, akik elfogultak hogy, nem mr.busta egy szar meg stb...mert sokan írják, mivel nem az ő kedvencük a legjobb. Szövegileg nagyon sokat fejlödött a szétkaplak nótája óta. Jelenleg ő a legjobb?2014. márc. 26. 18:11
22/28 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=-HeYdY2eX8g Ide nem kell indok. ;-)
Amúgy szerintem a 2 Killa is jobb.... :-)
Kövezzetek meg de én Fankát is szeretem nagyon. :-P
Csak ő egy másik stílus.
23/28 anonim válasza:
Mr Busta egy csicska kutya. Ha g*ci nem rímelne a g*cire akkor bajban lenne.
24/28 anonim válasza:
Mr Busta a legjobb rapper meg az Rtm Garage. Ilyen hírnevet szerezni média nélkül ez megbecsülendö.nemcsak káromkodós hanem igaz sorai is vannak.a wanted az Escobar meg a dókmen lehúzhatja magát
25/28 anonim válasza:
#21: Busta-nál biztos ,hogy nem...
Én még azon is meglepődnék ,ha azt mondaná ,hogy ismeri Makaveli-t ,vagy az N.W.A-t.
26/28 Nemtomaaaaaaaaaaaaaa válasza:
Nem a legjobb ,de ő a leghallgatottabb sajnos
27/28 anonim válasza:
Ha jó rap-et akarsz, akkor ezeket csekkold be: A Tribe Called Quest, Outkast, 2Pac, Dr. Dre, Eminem, Big Pun(isher), DMX, ezt a tehetségtelen Bustát meg hagyjuk már a fenébe!
28/28 anonim válasza:
Ja bocs, Eazy-E-t és az NWA-t kihagytam. Feltétlenül érdemes ismerni őket is, ha jó rap-et akar hallani az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!