Jelenleg Mr. Busta a legjobb rapper?
hallgasd,nincs jogom megtiltani.
mindenkinek más az izlése,viszont Tupac és társai bőven nem csak a dr*gokról,a piáról a ri*ancokról és a lóvéról szövegeltek,persze megvan említve,csak nem végig.
arról nem beszélve hogy a szövegeinek hatalmas mondanivalója van,és motivál nap mint nap,a maga korában maradandót alkotott,ami örökre fent marad:D
Tupac igen, őt elismerem.
De 50 cent az azért nem alkotott akkorát.:D
Miben a legjobb ? tartalom ? flow ? nézettség ? ritmika ? lirika ?
én nem szeretem, szerintem a rímei nagyon gyengék a többi említésre méltó előadóhoz képest, valamint a legtöbb zenéjében nincs tényleges mondanivaló, és mondjuk ki, hogy nagyon sokat káromkodik feleslegesen, erre nem lehet felépíteni szöveget, flow ja se nagyon van kb 2-3 zenét tudnék mondani amit meghallgatok ha úgy van.... A lényeg hogy távol van a " legjobb" kifejezéstől ha lehet erről beszélni
Magyar under-rap rajongó vagyok. Mr Bustát teljesen megvetem. Fogalma nincs mit jelent a "rím" szó. Márpedig nagyon patentül rímelnie kell ennek a műfajnak, hogy a mondanivaló úgy üljön az emberfülében ahogy kell. A témáiról meg nem is vagyok hajlandó véleményt írni. Nálam ez az ember ogly-g-vel van egy szinten.
M.o.-n a hegy csúcsán T-kyd áll. Ott barátom nincs hiba. Említeném még Tibbát, Deegót, Siskát, a DSP-t, Antalt, Mikee Mykanic-ot. A "legjobbak" kifejezésről hirtelen ők jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!