A felsoroltak közül melyik a legjobb rapper szerintetek? Hogy rangsorolnátok őket?
Figyelt kérdés
Jay-z, Eminem, Lil Wayne, Sub bass monster (magyar de bele sorolom)
Nekem:
1. Eminem
2. Jay-z
3. Sub bass monster
4. Lil wayne
2011. jan. 28. 21:34
1/12 anonim válasza:
Eminem
Jay-Z
Lil Wayne
Sub bass monster
Bár én jobban szeretem Weyne-t, de Jay-Z nagyobb név...
2/12 anonim válasza:
Ezek közül jó előadóként és művészként csak Eminemet említeném. A többi csak öntelt bling-bling "cashole", unalmas, egyforma, futószalagos számokkal.
Sub Bass se a régi már.
3/12 anonim válasza:
Jay-Z
Eminem
Sub Bass M
Lil Wayne
De hol van Snoop Dogg, Busta Rhymes, Nas, DMX, 2Pac, LL Cool J ? :))
4/12 anonim válasza:
jay,lil,sub, bocs de eminem nálam nem játszik
5/12 A kérdező kommentje:
Csak ezekre voltam kíváncsi! Snoop dog és 2Pac-et felesleges írni! ők profik voltak főleg Tupac! Egy legenda!
2011. jan. 29. 22:08
7/12 anonim válasza:
Lil Wayne
Eminem
Jay-z
Sub bass monster
8/12 anonim válasza:
Eminem
Sub Bass Monster
Jay-Z
Lil' Wayne
9/12 A kérdező kommentje:
úr isten ekkora hülyeséget kérdezni közzel 4 éve. Tupac és az egész West az igazi. Eminem nem kell, Lil wayne köcsög azt csak ki kellene nyirni még néhánnyal, Jay-z zenéket lop, Sub bass meg egyre jobb.
2014. febr. 13. 11:53
10/12 anonim válasza:
midnegyik szar, sub bass a legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!