Jelenleg Mr. Busta a legjobb rapper?
Nem, nem csak olyanok írhatnak.
De ha jobban elolvastad volna, akkor levágtad volna, hogy az olyan "fanokat" akarom elkerülni akik kb ezeket írják: m.busta szar!!!!! killakikitt a király!!! és stb...
Hány számot hallottatok tőle? Szerintem a Soha, meg a tied a szívem jó lett.
JA! Bocsi azt még elfelejtetted a címbe írni, hogy: Magyar!
Tehát a kérdést úgy nézzétek hogy a magyar rapperek közt!
szerintem olyan nincs hogy magyar rapp,inkább szutyoknak nevezném,amit a 15éves tökikbe próbálnak belenevelni,hogy a mr.b*zdmeg,meg az essel menő,meg vegyél darázsos pulóvert,mert akkor raj leszel.
összegezve szerintem ezek labdába sem rughatnak a valódi rapperek mellett lásd: Tupac,Biggie,Eminem,50cent,Dr.Dre,na meg a régi Snoop Dogg
Azok közül szerintem 50 cent egy nagy fos...
A többieket elismerem...de naggyából azok is arról szólnak, hogy ők mekkora királyok meg stb...csak ők drogoznak meg füveznek elég keményen, ráadásul a modoruk se normális, mert elég bunkók.
Arról meg nem az előadók tehetnek, hogy 10-12 évesek hallgatják őket. Ha pl Bustának utána nézel, azért több a felnőtt hallgatója mint a gyerek. Csak facebookon ezt nem lehet látni...de fellépésen igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!