Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi lesz azokból a nőkből 40...

Mi lesz azokból a nőkből 40 éves korukra, akik huszonévesen a legnépszerűbbek a suliban és/vagy plázacicák?

Figyelt kérdés
A kérdésem alapja az, hogy alig látok negyven környékén olyan nőket akikből meg tudnám mondani hogy ő vagy ő az a lány akiért az egyetemen vagy középiskolában mindenki epekedett. Tehát hová tűnnek azok a nők akik a külsejük miatt huszonévesen népszerűek voltak? Személyes ismeretségből kérnék példákat.
2014. márc. 18. 08:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én népszerű voltam mindig is, mivel a korosztályomnál magasabb voltam, széparcú, aranyos nőies alakkal.

Akkor sem öltözködtem kihívóan, de szerettem a csinos ruhákat. Nagyon közvetlen voltam mindig is, szerettem nevetni, beszélni.

Most 30 éves vagyok, 25 évesen ismertem meg a férjem, tervezzük a kisbabát. Szép életem van.

2014. márc. 18. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:

mint ahogy előttem is írták, vagy kiéli magát, és később normális ember válik belőle (most a beképzelt típusról beszélek), vagy kiég és tönkreteszi az életét

mindkettőre ismerek példát

2014. márc. 18. 11:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Én ismerek ilyen múlttal rendelkező nőket, akik 15 évesen 25-nek néztek ki, 50 évesen meg 30-nak képzelik magukat és képtelenek elfogadni, hogy elmúlt közben 30 év felettük.

Van, aki görcsösen próbál fiatal maradni, fiataloknak való ruhákat hord és felveszi a fiatalok szlengjét, szerintem ez inkább szánalmas és nevetséges, mint menő.

2014. márc. 18. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!