Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért kell így kiborulni...

Miért kell így kiborulni azon, hogy szeretek autózni?

Figyelt kérdés

Van egy barátom/ismerősöm, akinek nemrég lett jogsija és kapott az apukájától egy autót. Én imádok autóval menni, de vezetni még nem tudok és ezért ő találta ki, hogy néha autózunk össze-vissza, volt, hogy egész nap csak mentünk. Ez elég gyakori, mert ő rájött, hogy akkor kb mindenről tudunk beszélgetni, akkor be nem áll a szám, amúgy meg elég szótlan vagyok mások között.

Tudom, hogy ő többet akar barátságnál, de kicsit tartok a dologtól, mert ő tapasztalt minden téren, nekem meg még barátom sem volt. Tudom, hogy ezeket az utakat is azért találja ki, hogy feldobjon, meg ő is szeret vezetni.

Most anya megtudta, hogy mi a délutáni programom néha és elkezdte mondani, hogy mégis mit képzelek, hogy nem beszéltem erről, hogy ülhetek be egy idegen (!) mellé és hogy nem engedi, hogy találkozzak vele (mintha tudna bármit tenni ellene).

Úgy csinál, mintha valami törvénybeütköző dolgot tennék. A kocsi vadonatúj, biztonságos, van benne minden, nem lehet bajunk.

2014. márc. 17. 16:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
6%

Mindentöl eltekintve az TÖRVÉNYBEÜTKÖZÖ, ha te autót vezetsz, miközben nincs jogosítványod!!!!!

MEllékesen a legbiztonságosabb autóban is haltak meg már olyanok, akik felelötlenül vezették!

Anyukád akár feljenthetné a barátodat, mert ö a felelös az autóért.

2014. márc. 17. 17:07
 12/31 anonim ***** válasza:

Utolsó, ne őrülj már meg, hanem tanulj meg ÉRTŐEN olvasni.

Nem a kislány vezet, hanem a fiú, akinek van jogsija.

2014. márc. 17. 17:09
 13/31 anonim ***** válasza:

17 éves GYEREK 120-szal??!

Drágám, láttál te már közelről balesetet?

2014. márc. 17. 17:10
 14/31 anonim ***** válasza:
Anyukád nem az autókázástól félt, hanem, hogy a srác egyszer ledumálja a lánykájáról a bugyiját :D Miért nem mutatod be otthon?
2014. márc. 17. 17:11
 15/31 anonim ***** válasza:
Sajnos a fiatalok nem mindig tudják kelő objektivitással szemlélni és analizálni saját érzéseiket. Igazolt tény, hogy az utazás (autókázás) a szemgolyó nisztagmusa ill. a gyorsan változó környezeti ingerek miatt fokozott ingerek érik az agyat, ami akár eufórikus állapotot is előidézhet. Szegény anyád jól érzi, hogy itt mindenféle "baleset" bekövetkezhet, konkrét és átvitt értelemben is.
2014. márc. 17. 17:19
 16/31 anonim ***** válasza:
65%
Anyádnak semmi baja nem lenne az autóval, ha lány vezetné. Fél, hogy megdugnak, jogosan, hisz egyszer meg is fognak. Előbb vagy utóbb mindennek eljön az ideje. De azért majd a kocsiból szálljatok ki, jobb helyek is vannak erre.
2014. márc. 17. 17:20
 17/31 anonim válasza:
Kérdem én: Miért CSAK az autóban, vezetés közben tudtok az élet nagy dolgairól beszélni? Egy falatozó/kávézó már nem trendi a mai fiataloknak? Ha annyira többet akar ez a srác, akkor nem 120-al száguldozna veled az Isten háta mögött.
2014. márc. 17. 17:21
 18/31 A kérdező kommentje:

Tényleg jók az anyagi körülményeik, de engem ez nem annyira érdekel. Csak szeretek vele lenni és autózni is... A kettő együtt tökéletes párosítás. :)

Nem a belvárosban megyünk 120-szal, azért annyira ő sem őrült.

Határozott tudok lenni, bármennyire is próbálkozik, a bugyi rajtam marad még egy ideig. Szóval ettől nem kell félteni, bár tény, hogy imádom, ha elakar érni valamit és ezért bármit megtesz, amit csak akarok (vagy amiről azt hiszi, hogy akarom).

Nem akarom bemutatni anyának, mert arra nincs a srác felkészülve... Nagyon ciki lenne, anya kérdésekkel bombázná, idehívná mamáékat is, ami csak olaj lenne a tűzre, kellemetlenebbnél kellemetlenebb dolgokat akarna tudni.

Meg attól is tartok, hogy akkor túl komolynak tűnne ez az egész és nem akarom elszúrni

2014. márc. 17. 17:22
 19/31 anonim ***** válasza:

nem kell annyira odalenni, hogy 17 éves

én is kezdtem motorozni 14 évesen, 3 évig szereztem a tapasztalatokat a forgalomban, aztán az autóval is simán ment

ha magamra tudtam vigyázni egy nyamvadt 80 kilós motoron védtelenül az autósokkal szemben, akkor nyilván nem lehet gond az autó sem, amiben van milliónyi biztonsági felszerelés

2014. márc. 17. 17:22
 20/31 A kérdező kommentje:

Azért találkozunk máshol is, beszélünk is, nem csak a kocsijában. Reggel találkozunk, együtt kávézunk, megvárom, még cigizik, közben lemásolom róla a matekházit, suli után együtt ebédelünk, péntekenként moziba járunk, majd beülünk vacsorázni, szombatonként együtt bulizunk, vasárnap segít megérteni a matekot és a fizikát, néha elkísérem edzésre (versenyszerűen sportol). Úgyhogy van más kapcsolatom is vele, nem csak "kihasználom" a kocsija miatt.

Csak imádok autóval menni, olyankor totál felszabadulok, elfelejtek mindent és legszívesebben csak mennék, amerre van út. Tudom, hogy ez így nagyon hülyén hangzik, aki tudja, nem is tart normálisnak. Másoknak kínszenvedés egy 2 órát utazás is, én a 17 órás utat is élvezem, csak legyen zeném, vagy valaki, akivel dumálhatok közben.

2014. márc. 17. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!