Őszintén 1-10 mennyire nézek ki bénán?
bal oldali fiú vagyok most voltam életemben először diszkóban és a csajok rábeszéltek egy közös fotóra megbántam.
Én fiú vagyok, így férfiszemmel értékellek.
Úgy gondolom, hogy a fogyás nem ártana. Nem jó az, ha egy férfi túlsúlyos, hiszen az egészségtelenné teszi, s én úgy vagyok vele, hogy a férfi legyen erős és ne tunya. Persze, most nem arra gondoltam, hogy gyúrd ki magad.. De ha ellent tudsz mondani a hízlaló dolgoknak, és tudsz rendszeresen testmozgást végezni, az már egynek jó. S hidd el, meg lesz az eredménye. A futás a legegyszerűbb és a legolcsóbb. Ráadásul, ha nem költesz édességekre, akkor az így megmaradt pénzt összegyűjtheted, s elköltheted másra. Esetleg vezetheted egy papíron, hogy " na ma nem vettem csokit és chipset sem, így megspóroltam 120+270 forintot." :)
A hajad az tragédia.. Vágasd le és zselézd fel.
A fényképeken mindig nevess és nyisd ki a szemed.
Amúgy látszik rajtad, hogy egy végtelenül jólelkű srác vagy. Így őszintén kívánok sok sikert az életben!
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!