Őszintén 1-10 mennyire nézek ki bénán?
bal oldali fiú vagyok most voltam életemben először diszkóban és a csajok rábeszéltek egy közös fotóra megbántam.
nem szeretek pontozni, mert mindenki mást lát szépnek és jónak, de véleményt szívesen írok.
Sportolj és kezdj el tudatosan étkezni, mert pocakos vagy és ha fiatal korban ilyen vagy, ahogy idősödsz, csak ducibb leszel. Hajad nem jó, vágasd le rövidre, nem áll jól neked a hosszú. Öltözködés szempontjából szerintem ne fekete cuccokat hordj, hanem pl. színes pólókat, kockás inget, stb., abban nem tűnnél depisnek, jobban állna és jobban felfigyelnének rád...
Közületek még te nézel ki a legjobban. A szélén egyébként sokszor torzítani szokott a kép.
Amikor megláttam a fotót, akkor azt mondtam, hogy: Atyaég!, de nem miattad.
Pontozni én sem szeretek...
Tudom, Te kérdezted a véleményeket, de a válaszokat olvasva elképedtem. Hogy lehet ennyire felszínes mindenki, irgalmas ég! Ha nem néz ki valaki a magukat nagyon elitnek gondolók elvárása szerint, akkor ássa el magát vagy mi? Rég megérett az emberiség arra, hogy kipusztuljon!
A külsőddel nincsen semmi baj, sőt a képen egyikőtökével sem. Számomra szimpatikus vagy. Inkább azon kéne változtatnod, hogy ne az önelégült fas*fejek véleménye számítson, olyanoké, akik még csak nem is ismernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!