Ez az egyenlőség?
Én egy hetero, fehér, ateista férfi vagyok.
Hiszek az egyenlőségben és rasszista sem vagyok. Nem is üldözöm azokat akik hisznek egy vallásban stb.
De baj, ha utálom a feministákat, a mindenért rasszistázást kiáltó feketéket, a tinci táncikáló mindenhol felvonuló melegeket és a vallásukat rám tukmáló embereket ? Ezeket az ellenérzéseket ők maguk vívták ki bennem. Én (pontosabban azok akik olyanok mint én) miért vannak útba ezeknek a csoportoknak?...
Fogadd el őket, hogy ilyenek. Ha már ők nem teszik a velük egyet nem értőkkel. El lehet őket utasítani udvariasan, közölni velük, hogy nem szeretnél velük beszélgetni, és nem kell kiállni a felvonulásra sem megtapsolni azt (vagy tojást dobálni).
A Föld soha nem lesz "tökéletes" hely, nagyon sokféle ember él együtt, elkerülhetetlenek a surlódások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!