Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? "Mindenki egyenlő, kivéve. "

Figyelt kérdés

(Egyébként jómagam teljesen független vagyok jobb és bal oldaltól, mivel abszolut szánalmasnak, és nevettségesnek tartom a két oldal közötti népbutitó, egymást pocskondiázó vitákat!

csak hogy ne essék félreértés,

[szimplán nem értésből vetem fel a kérdést])

Szóval,

hírdetik most Mo.n

ezt a nagy mindenki egyenlő bánásmódot érdemel dolgot,

ilyen plakátokkal ahol különböző emberek állnak egymás mellett, "együtt egyenjogúságban"

kivéve azokat akiket a Jobb oldalt preferáló vezetők, emberek nem szívlelnek például a melegek (akkor ugye) leszbikusok, zsidòk.. stb..

pl a melegek nem házasodhatnak egymással.

- - Okok: Talán nem akarják, hogy kevesebb születés legyen, vagy egyszerü vaskalaposság az egész?

nem tudom, de

Akkor kérdem én

Milyen alapon használják az egyenlő szót?

Ha mégsem az mindenki.

Szerintem erre nincs magyarázat.

De kiváncsi vagyok ki milyen érvel áll elő!

2013. jún. 30. 13:54
 1/3 rémuralom ***** válasza:
100%
Téged úgy tűnik, tényleg nem érdekel a politika, mert ha érdekelne, nem mosnád össze a két különböző álláspontot. Akik utálják a homoszexuálisokat, a cigányokat, a zsidókat, a szabadkőműveseket, a külföldieket stb., azok marhára nem hirdetik az egyenlőséget. Akik az egyenlőséget hirdetik, azok meg nem zsidóznak agyba-főbe. Ezek nem ugyanazok az emberek, hanem egymással ellentétes véleményű különböző emberek.
2013. jún. 30. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan dolog, hogy mindenkinek sír a szája a rasszizmus ellen, hogy arról senki nem tehet hogy úgy születik, stb. Meg minden a nevelésen múlik (szerintem is, de inkább a nem nevelés a fő gond) Na mindegy. A cigányok sírnak hogy őket mennyi megaláztatás éri. Könyörgöm, tegyen ellene! tanuljon, dolgozzon, stb! Van egy cigány haverom, egyetemre jár, rendesen él, a szülei is totál normálisak, nem nagyszoknyás cigányok meg üvölt az utcán mindenki után aki nem ad neki aprót....

...meg a saját gyerekét nyomorékká teszi, csak azért hogy leszázalékolják és több segélyt kapjon! Normális az ilyen?

Mondjuk ők megtalálták azt a módot, ahogy ingyen lehet élni, legálisan...de kérdés hogy hogyan!

Szóval ezzel a kérdéssel fordulj az ombudsmanhoz avgy nem tudom hogy hova. de normális, értékelhető választ sehol sem fogsz kapni....

Inkább próbálj úgy élni, hogy nem bőrszín alapján ítélsz, hanem viselkedés és személyiség alapján.

2013. jún. 30. 15:02
 3/3 anonim ***** válasza:
25%

A téma másik részét illetően, Te pl el tudod képzelni a szituációt, hogy nő kutyával vagy kígyóval? Esetleg férfi kutyával, esetleg borjúval vagy netán férfi férfival?

Miben különböznek ezek? Semmiben. Ez mind természetellenes dolog de mind előfordulhat elvileg.

Ezeket kellene elfogadnunk?

Nekünk egészséges mentalitású embereknek ez mind teljesen ugyanazt jelenti. Szóval erről van szó. Mindenki egyenlő az elfogadható erkölcsi kereteken belül. Azon kívül mindenki élje az életét, akár egy gyapjas birkával is, de ne akarja feleségül venni.

2013. júl. 1. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!