Sok ember miért a talpnyalókat szereti? Aki nem megy oda vigyorogni, azzal máshogy bánnak!
Ezt látom!
Voltam egy társaságban, és ott volt az egyik srác, Ő volt a középpontban, Ő hívott mindig, hogy mész-e velük, mindent ő szervezett le.
Voltunk 4-5en általában.
És aki ott mindig dícsérgette, kínálgatta cigivel, azt nagyon bírta. Mindig elhívta félre beszélgetni meg minden.
Én nem voltam ilyen, én is jó fej voltam, de azért nem voltam már talpnyaló!
És engem szépen leépítettek! Mindig egyre kevésbé figyeltek rám, egyre kevésbé hívtak stb...
Bezzeg mikor ez a gyerek mondott valamit, rá figyelt mindenki, Őt hívták elsőnek, meg minden.
Pedig sosem voltam paraszt! Erre ügyeltem!
Bezzeg ez a srác, néha olyan sértésekbe bele ment, meg elmondta őszintén, hogy kiről mit gondol, de elnézték neki! Nem haragudtak meg rá! Én egyszer mondtam, meg őszintén, hogy mi a problémám 1-2 emberrel itt mikor rákérdeztek, és szépen besértődtek rám!
Másik: A suliban aki a tanárnak nyalizik, azzal máshogy bánik! Nem tanult a csaj, aki mindig dicsérgette a tanárt, meg segített neki önkénteskedett, arra azt mondták, "jó, majd a következő órára tanulj!" nem tanult más:"nem tanultál? Hát ez bizony egyes!" Annak a csajnak simán megadták az 5öst, need meg már többet is kellett elmondanod mint az anyag, hogy 5öst kapj!
Az emberek miért a talpnyalókat szeretik? Aki meg nem megy nyalizni, azt nem bírják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!