Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen esetben? Ismertebb...

Ilyen esetben? Ismertebb emberről lenne szó.

Figyelt kérdés

Azt most szeretném letisztázni, hogy nem beteges "szerelmes" rajongásról lesz szó.

Múltkori koncerten úgy adódott, hogy beszélgettem az illetővel egy keveset, és nagyon szimpatikus nekem. Eddig is feltűnt, hogy helyes pasi, de mikor találkoztunk, akkor meg főleg :) Igyekeztem nem idiótán viselkedni, mint írtam, beszéltünk is pár sort, zenei karrierjéről faggattam, stb, ilyesmi dolgok, nem volt túl sok időm, sok rajongó megvárta őt rajtam kívül, tehát 5 perc volt az egész, de arcrapuszival köszöntünk el. Azóta nem találkoztunk, nem lesz komcertjük a közeljövőben. Úgy láttam rajta szimpatikus vagyok neki, másokkal nem beszélgtett nagyon. Oké tudom, hogy nem fog feleségül venni és nem én leszek élete szerelme, de szerintetek fel tudom vele valahogy venni a kapcsolatot? Ha igen hogy, és mit írjak? Nem fluorrol és társairól van szó, azt hozzáteszem:)

2014. márc. 6. 17:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem azért valami olyat mondott volna, hogy bocsi, most mennem kell, jelölj be légyszi facebookon és ott folytathatjuk a beszélgetést. Bár sokat nem veszítesz vele, ha megpróbálod megtalálni, de nekem az önérzetemet piszkálná, ha futnék valaki után.
2014. márc. 6. 18:14
 12/15 anonim ***** válasza:
"sztár" érdekes kifejezés,de az még inkább érdekes,hogy miért te elvileg "nőként" futnál utána...
2014. márc. 6. 18:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Már elnézést, de szerintem az, hogy felkeresel valakit, vagy kezdeményezel egy újabb beszélgetést, elég távol áll attól, hogy futok utána..az kicsit más kategória. Az meg hogy a "rajongó" ül ölbetett kézzel,mert haj hát ő nem kezdeményez, és az adott híresség meg majd "fut utána", ahogy ti fogalmaztatok, valljuk be, hogy csak a filmekben van szinte :)
2014. márc. 6. 18:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyébként nem említettem seholsem a sztár szót, és a nő szót nemtudom miért kell macskakörömbe tenni azért, mert kezdeményeznék egy beszélgetést. Nemhiszem, hogy az ilyen emberek megkeresgetnék a rajongóikat, még ha szimpatikus is volt nekik, és valamennyire tszett is nekik..azért szálljunk már le a földre :)
2014. márc. 6. 18:28
 15/15 anonim ***** válasza:
weboldal elérhetőség...ne facebookon,az olyan lihikutya dolog,de ha annyira respektálod a munkáját,akkor vedd meg pl valami CDjét,és kezd azzal a szlogennel nála,hogy szeretnél egy autogrammot..bla bla,és máris közelebb kerülhetsz hozzá,annyi kiskapu van csak meg kell találni.
2014. márc. 6. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!