Ilyen esetben? Ismertebb emberről lenne szó.
Azt most szeretném letisztázni, hogy nem beteges "szerelmes" rajongásról lesz szó.
Múltkori koncerten úgy adódott, hogy beszélgettem az illetővel egy keveset, és nagyon szimpatikus nekem. Eddig is feltűnt, hogy helyes pasi, de mikor találkoztunk, akkor meg főleg :) Igyekeztem nem idiótán viselkedni, mint írtam, beszéltünk is pár sort, zenei karrierjéről faggattam, stb, ilyesmi dolgok, nem volt túl sok időm, sok rajongó megvárta őt rajtam kívül, tehát 5 perc volt az egész, de arcrapuszival köszöntünk el. Azóta nem találkoztunk, nem lesz komcertjük a közeljövőben. Úgy láttam rajta szimpatikus vagyok neki, másokkal nem beszélgtett nagyon. Oké tudom, hogy nem fog feleségül venni és nem én leszek élete szerelme, de szerintetek fel tudom vele valahogy venni a kapcsolatot? Ha igen hogy, és mit írjak? Nem fluorrol és társairól van szó, azt hozzáteszem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!