Mi a véleményetek az olyan emberről, AKI?
Nem is értem az első két "válaszadót"... Még a kérdésedet sem tudják értelmezni, vagy magukra vették...
Hogy mi a véleményem? Finoman fogalmazva megtévedt buták, sarkosabban lusta barmok.
Valaki hasonlót ismerek, ő rendkívül buta (nincs jobb szavam rá) egyszerűen nem lát előre, nem érti... fura mert nem szellemi fogyatékos csak szimplán ostoba.
Na most a véleményt persze árnyalja hogy miért lett olyan amilyen? Szülő? Környezet? Rossz társaság? Valószínűleg mindhárom. De a magától értetődő önmotiváltság hiányával nem tudom mit lehet kezdeni...
Semmi. Az ő dolga, ha neki és a családjának így jó, akkor semmi közöm hozzá. Hogy arrafelé mennyi munkalehetőség van, azt nem tudom, de azt is el tudom képzelni, hogy tényleg kevés. Nálunk pl. jó, ha egy családban egy embernek van bejelentett munkahelye. Mások feketén dolgoznak kb. fele bérért, vagy napszámba járnak, vagy alkalmi munkát vállalnak, de ez sem mindenkinek jön össze. Elég sok küszködést látok a környezetemben, az emberek csak úgy kaparnak a rosszabbnál is rosszabb melók után olyan helyeken, ahol elég egészségtelen is dolgozni, eredménytelenül.
Úgyhogy régen leszoktam arra, hogy másokra ugassak amiatt, hogy élnek. Mindenkinek megvan a maga dolga, problémája, azzal kellene foglalkozni. Örülök, hogy mi még elég tűrhetően megvagyunk, mást nem szólok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!