Azt most szeretném letisztázni, hogy nem beteges "szerelmes" rajongásról lesz szó.
Múltkori koncerten úgy adódott, hogy beszélgettem az illetővel egy keveset, és nagyon szimpatikus nekem. Eddig is feltűnt, hogy helyes pasi, de mikor találkoztunk, akkor meg főleg :) Igyekeztem nem idiótán viselkedni, mint írtam, beszéltünk is pár sort, zenei karrierjéről faggattam, stb, ilyesmi dolgok, nem volt túl sok időm, sok rajongó megvárta őt rajtam kívül, tehát 5 perc volt az egész, de arcrapuszival köszöntünk el. Azóta nem találkoztunk, nem lesz komcertjük a közeljövőben. Úgy láttam rajta szimpatikus vagyok neki, másokkal nem beszélgtett nagyon. Oké tudom, hogy nem fog feleségül venni és nem én leszek élete szerelme, de szerintetek fel tudom vele valahogy venni a kapcsolatot? Ha igen hogy, és mit írjak? Nem fluorrol és társairól van szó, azt hozzáteszem:)
keresd meg a Twitter-en vagy a Facebook-on, és jelöld be ismerősnek.
Ha visszaigazol, már chatelhet-tek is.
2014. márc. 6. 17:20
3/15 anonim válasza:
Irj neki facebookon vagy ahol elerheto hogy te vagy az a lany multkorrol emlekszik e rad stb
2014. márc. 6. 17:22
4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos facebookon nem lehet jelölni valamiért:( Meg nemtudom, hogy emlékszik e rám, tényleg nem sokat beszéltünk. Nemtudom mit kellene írnom, vagy hogy egyáltalán visszaír e..
2014. márc. 6. 17:28
5/15 anonim válasza:
nincs valami kozos ismeros?
2014. márc. 6. 17:30
6/15 A kérdező kommentje:
Nemhiszem..illetve van egy ismerősöm, akinek van egy ismerőse, aki az illető ismerőse :D de ezt nem vethetem be, egyéb okok miatt, erre nem szeretnék kitérni, meg amúgyis necces lenne, mert nem közeli ismerősökről van szó :(
2014. márc. 6. 17:34
7/15 anonim válasza:
Ne láss bele sokat, ez a tali csak neked volt fontos. Ha most elkezdesz futni utána, azzal pont kiirtod belőle az érdeklődést, ugyanis "szegényke" ehhez van szokva, üldözik a rajongócsajok. Ha van esélyed az életben, hogy egy pár legyetek, azt csak úgy érheted el ha nem állsz be a sorba, ezzel felkeltve a vadászösztönt. Ha kettészakadsz is, ki kell várnod a következő fellépését, akkor viszont már könnyű dolgod lesz, csak odalibbensz, hogy "szia, emlékszel?" és dobj be valami témát, amivel kibillented a komfortzónájából, tehát nem a zenéjéről legyen szó, találd ki addigra. Persze működhet az is, hogy megkeresed valahogy a neten, de abból maximum szex lesz, gondolom nem az lenne a fő cél.
2014. márc. 6. 17:38
8/15 anonim válasza:
Legyen már benned tartás, ha akarná már a beszélgetés alatt úgy alakította volna, hogy meg tudjon találni később. Attól, hogy híres, még ugyan olyan gáz futni utána.
2014. márc. 6. 17:38
9/15 A kérdező kommentje:
Igen, én is azért nem írtam neki, mert nem akarok csak egy lenni a sok közül, tehát írni csak akkor fogok neki, ha eszembejut valami értelmes, nem nyálazdás szerű dolog. Nem éltem egyébként bele magam, tudom én hogy megy ez, volt már részem hasonlóban, csak az más helyzet volt más körülményekkel, de ez mindegy is. Szóval szerintetek visszaírna, ha úgyvan? Nyilván egy "de imádlak jól nézel ki" szintű levélre nem, de nem is ilyet írok, ha írok.
2014. márc. 6. 17:41
10/15 A kérdező kommentje:
Van bennem tartás, ugyanis ha nem lenne akkor azthiszem másképp viselkedtem volna. Egyébként mikor ottvannak még egy jópárannés sietni kell, hogy senki ne sértődjön be, nemhiszem, hogy az az elsődleges dolog, hogy engem később megtaláljon, de igen végülis, lehet igazad van, ez majd kiderül:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!