Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok arról, hogy...

Mit gondolnátok arról, hogy ha a férfi, akivel jártok időnként egy-két-három hétre eltűnne?

Figyelt kérdés

Múltkor azt mondta, azért tűnt el, mert féltékeny volt.

Máskor meg csak eltűnt, és újra megkeresett, és úgy tett, mintha mi se történt volna. Ez már a többedik ilyen alkalom. Nem kell azt írni, hogy biztos nem jó a kapcsolatunk, és azért tűnik el, mert ha nem jó, akkor lehet szakítani, felnőtt emberek vagyunk, de nem kell így játszadozni. 30-asok.

2014. márc. 3. 07:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Már bocsáss meg, de miből áll a ti kapcsolatotok?

Hogy lehet úgy kapcsolatban lenni valakivel, hogy alapvető dolgokat nem tudsz róla? Ez kapcsolat?

Nem azt mondom, hogy most attól, mert az ember jár valakivel, ne lehessen privát szférája. Legyen. Én barátnőmnek is megmondtam a legelején, hogy attól, mert járunk, még nem kell minden egyes apróságról beszámolnia. De azért ilyen dolgokról úgy illene. Eltűnik hetekre, és akkor lerendezi annyival, hogy bocs, de nem mondom el? Te meg vagy olyan ostoba, hogy vele maradsz?

Komolyan, miből áll a ti kapcsolatotok, immár egy éve? Ennyire felszínes, naiv és ostoba lennél harmincas éveidben? Egy leleményesebb tini is rájönne, hogy valami bűzlik.

De tudod, elsőre bárkit át lehet verni. Másodjára már csak azt, aki hagyja magát, harmadjára pedig már csak azt, aki akarja is, hogy átverjék.

2014. márc. 3. 23:15
 22/24 A kérdező kommentje:
Ja, és valami olyasmit mond, de én nem értem teljesen, mert nem hallottam még ilyet, hogy ő Isten felé tartozik "elszámolással", felém nem. Mert csak az Úr ítélkezhet.
2014. márc. 8. 17:39
 23/24 A kérdező kommentje:
Ha van bárki hívő ember itt, az elmondaná, hogy (mert soha ilyet nem hallottam), hogy valamely vallás azt tanítja, hogy ha valaki a párját megbántja, vagy rosszat tesz, akkor mégcsak megbánni vagy bocsánatot kérni se kell a másik embertől, mert csak az Úr számít?
2014. márc. 8. 17:41
 24/24 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez a két utóbbi bejegyzésed nem igaz. Én is hívő ember vagyok, de azért ez már túlzás. A Fenn Lévő is azt szereti, ha béke van közöttünk és amúgy külön fejezet is a Bibliában a megbocsátás fontosságáról ... Abszurdom, amit írsz vagy hallottál. Megint valami agymosó szekta m..rhasága és félremagyarázása.
2014. márc. 8. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!