Mit gondolnátok arról, hogy ha a férfi, akivel jártok időnként egy-két-három hétre eltűnne?
Múltkor azt mondta, azért tűnt el, mert féltékeny volt.
Máskor meg csak eltűnt, és újra megkeresett, és úgy tett, mintha mi se történt volna. Ez már a többedik ilyen alkalom. Nem kell azt írni, hogy biztos nem jó a kapcsolatunk, és azért tűnik el, mert ha nem jó, akkor lehet szakítani, felnőtt emberek vagyunk, de nem kell így játszadozni. 30-asok.
"De mitől olyan biztos benne, hogy amikor megint megjelenik, mehet tovább a dolog? Rám van írva, hogy hülye vagyok?:-)"
Folytattátok? Akkor bizony rád van írva...
Ez egy elég gyenge kifogás, gondolom te sem hitted el. Ha valaki féltékeny akkor melletted akar maradni és retteg hogy más férfi közelébe kerülsz. Egy ilyen 3 hetes eltűnés szabad utat ad neked...
Szerintem sem tekint erre igazi kapcsolatra, mert bárki bármit mondhat ez nem fér bele. Próbáltál azóta beszélni vele? Minden eltűnésre van valami elfogadható magyarázata? Meddig lehet ezt húzni, mit gondolsz?:)
Kérdező: borzasztó helyzet az ilyen, együtt érzek veled. Vigyázz, mert konkrétan le is fog téged betegíteni ezekkel az eltűnésekkel.
Valahogy mindenképpen szóra kell bírni és beszéltetni, főleg akkor, amikor újra megjelenik. De ha elkezd hantázni, hebegni-habokni, készülj fel a következő lépésre, tehát arra, hogy kicsapd az utcára. Ha nem tér vissza, akkor sajnos másnál húzta meg magát, s az Élet elrendezi a sorsát.
Nem könnyű szitu, sok lelki erőt kívánok neked és már egyből állj is neki keresni másik társat, akár csak vígasztaló pasit. Ha gondolod, akkor beszéljünk privátban.
Egy másik 30-as vagyok.
A pontos okát csak ő tudja. Viszont az ilyen - még ha nem is akarod, hogy ezt írjuk - nem igazi kapcsolat. Egy igazi kapcsolat bizalmon és őszinteségen alapul. Ez itt nincs meg. Nem hogy 2-3 hétre, de ha 1-2 napra vagy én, vagy barátnőm "eltűnik", arról is szól, hogy tudjam, hol van, és mi van vele. Egy kapcsolatban alap, hogy ilyeneket elmond az ember.
"Ti egyáltalán komoly kapcsolatnak hinnétek egy ilyet, ahol több hétre eltűnik? Tavaly is volt olyan, hogy hosszabb időre eltűnt, egy hónapra is. Aztán előjött, hogy hiányzom." Ezt még kapcsolatnak sem hívnám, ne hogy komoly kapcsolatnak, a fentebb leírtakból kiindulva. Ez csak egy laza játszadozás részéről.
Persze, az is azért sokat elmond, hogy te meg hagyod, hogy kihasználjon. Az első ilyen alkalommal (de a második után mindenképp) úgy ki kellett volna penderítened, hogy a lába se érje a földet. (Azért 30-asként gáz, hogy agyilag még olyan vagy, mint egy kistini.)
"Múltkor azt mondta, azért tűnt el, mert féltékeny volt."
Te meg elhitted. Gratulálok, már bocsánat, de hogy nem az eszedért szeret, az is biztos.
"De mitől olyan biztos benne, hogy amikor megint megjelenik, mehet tovább a dolog? Rám van írva, hogy hülye vagyok?"
Igen, rád van írva. Gondolj csak bele, simán benyelsz 3 hét eltűnést, és még cska nem is gyanakodsz.
"Most tesztelni akarja, hogy elkezdek-e hiányozni? Vagy mi?"
3 héten át? Ez inkább a "vagy mi?".
Egy FÉRFI nem fogja a nőt "tesztelgetni" (főleg nem heteken át), hanem bízik benne és szereti.
Köszönöm a válaszokat, mennek a zöld kezek.
Amikor eltűnt, és előkerült újra, és rákérdeztem, hogy mi történt, tagadta, hogy lenne valakije, meg mindig megmaradt amellett, hogy komolyan gondolja velem, és majd együtt fogunk élni.(Nem éltünk még együtt)
Most másfél hete tűnt el. Már én se hiszek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!