Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy férfi hogyan távolíthatná...

Egy férfi hogyan távolíthatná el időnként intim tájékon a szőrt?

Figyelt kérdés

Itt a fanszőrzetre, herékre és végbél környékére gondolok.

Lehet ezt csinálni arcra való elektromos borotvával?

Az arcra való elektromos borotva nem vág bele a herék redőibe?

Nem tudom, más férfiak hogyan csinálják. Eddig azt tapasztaltam, hogy leginkább sehogy. De engem nagyon zavar ilyen helyeken a szőr és a mosdóhasználatot is kényelmetlenné teszi. Nem esztétikai okokból, hanem kényelmi okokból és higiénia miatt akarom eltávolítani.

Eddig a nagyon dús szőrzetet ollóval próbáltam ritkítani, de ez nem túl hatékony és nehezen elérhető helyek is vannak. Gyantázást nem mernék.

Nagyon tájékozatlan vagyok, nem csináltam még ilyet és nem is mertem még érdeklődni, mert cikinek érzem a problémát.

2013. aug. 2. 01:26
 1/9 A kérdező kommentje:
És az is érdekelne, hogy milyen testhelyzet az ajánlott ehhez. Mert amikor ollóval próbálkoztam a nemi szervem elég nehezen elérhetővé tette a herék mögötti területet.
2013. aug. 2. 01:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Szörtelenítő krémet javasolnék
2013. aug. 2. 01:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Ki tudnád fejteni a szőrtelenítő krém használatát?

Még sosem csináltam ilyet. És nincs kivel erről beszélnem sem.

2013. aug. 2. 01:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Veszel egy szőrtelenítő krémet.

Szőrtelenítéskor bekened vele a szőrtelenítendő területet, kivárod a megfelelő időtartamot, majd lehúzod a krémet. Végül megtisztítod, megmosod magad.

További részletek a krémhez mellékelt tájékoztatóban megtalálhatók.

Azt ajánlanám először egy kisebb területen alkalmazd a krémet, nehogy valami probléma legyen.

2013. aug. 2. 07:43
 5/9 A kérdező kommentje:

Milyen probléma lehet?

És arcra való elektromos borotvával meg lehet próbálkozni? Vagy az veszélyes?

2013. aug. 2. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
persze lehet csak ovatosan zacsi tájon de ha figyelsz semi nem lesz ha nem akor max hám sérülés
2013. aug. 2. 15:43
 7/9 anonim ***** válasza:

NÉzd jobb lenne ha csak rövidebbre vágnád ollóval a szőrzeted a péniszed körül,mert amúgy igen gyorsan nő vissza a szőr és nem túl férfias az egész.

A heréknél meg lassan,óvatosan szappanozd be,vagy borovahabot kenj fel és hagyd egy picit hogy puhítsa fel a felvitt borotvahab,úgy könnyebb leszedni és le lehet borotválni,vagy fel kell kenni szőrtelenítő krémet és fennthagyni,a papíron,útmutaton ott lesz mennyi ideig kell fennthagyni.Végbélnél kicsit be kell terpeszteni, és úgy könnyebb hozzáférni,vagy az egyik kezeddel kicsit a farpofádat széthúzod miután odakentél egy kis borotva habod és óvatosan lehúzod a szőrt,de tényleg óvatosan,ne hogy megvágd magad,jobb ha bezárod a fürdőszoba ajtót ne hogy meglepjen valaki és megvád magad.

Amúgy orvos mondta hogy valójában nincs higéniai oka,indoka a szőrtelenítésnek,csak divattá akarják tenni.

2013. aug. 3. 10:43
 8/9 shulebn001 válasza:
Szerintem csak egyszerűen borotváld le...Ha ritkán szőrtelenítesz ezen a területen,akkor lassan nő majd vissza a szőr!
2013. aug. 21. 10:11
 9/9 anonim ***** válasza:

én a kádban ültem szoktam csinálni borotvával, herémről a szőrt úgy borotválom h meghúzom picit a bőrt és akkor úgy

végbélnyílás környékét pedig úgy hogy az egyik lábam felteszem a kád szélére és nézem a tükörben hogyan csináljam :D

ha van még ezzel kapcsolatban kérdésed akk írhatsz privit is

2013. aug. 21. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!