Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szerintetk jók ezek a méretek?...

Szerintetk jók ezek a méretek? F/14

Figyelt kérdés
Kb. 180 cm magas vagyok olyan 74 kg körül. A péniszem hosszúsága 13-14 cm, szélessége 4 cm..ez átlagos? (én kicsinek érzem)

2013. júl. 27. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Es most mit csinalsz, ha jön valaki es azt mondja, hogy ez ugy s_ar ahogy van? Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, ezeken a dolgokon nem tudsz valtoztatni a testsulyodon kivül.
2013. júl. 27. 13:19
 2/9 A kérdező kommentje:
elfogadom ha valaki azt mondja :) azért jöttem ide ezzel kérdéssel..mert véleményt szeretnék,mivel sokat parázok ezen
2013. júl. 27. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Súlyod, magasságod jó. A péniszméreted átlagos körüli, de még lehet nőni fog. Ne érezd kicsinek. Ha valaki szeret, annak bőven elég lesz. Meg egyébként is inkább egy cm-rel kisebb legyen, mint eggyel nagyobb, és fájdalmat okozzon.
2013. júl. 27. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
az én péniszem 19-20 cm, a tiéd egy kicsit kisebb .. hozzá , te az átlagos méretbe tartozol.. amúgy én 73 kg vbagyok, 182 cm magas
2013. júl. 27. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem test magasságából adódik ,kinek mekkora van ,vagy legyen . Teljesem egyénre szabott,2 egyforma nincs is .

Már ez méret sem okoz gondot,de a nagy okozhat,ahogy más is írta már .A heréid növekedésért drukkolj,mert jövőben azok diktálnak mindet.Persze ezzel senki sem kérkedik ,mert

eldugott helyen vannak ,nem lehet mutogatni,.könnyen méregetni .

2013. júl. 27. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
DE tök jó magas vagy,jók a méretek,de még tini vagy és most férfiakról,felnőttekről írok,az átlagos pénisz hossz statisztikák szerint lankadtam 9-10 cm és állva 14-15cm(húspénisze esetén ez azt jelenti hogy lankadtan is viszonylag nagy és állva pár cm-t nő,míg a vérpénisz lankadtan kicsi(5-6 cm) és állva(15cm mint a húspéniszé) a sokszorosa ennek)simán már most tiniként is bennt vagy az átlagba.
2013. júl. 27. 18:29
 7/9 anonim ***** válasza:
A magasság azért optikai szempontból számít, mivel nem mindegy hogy egy kétméteres embernek van 13 centije vagy egy 150 centisnek.
2013. júl. 27. 19:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Főleg 6-os :)
2013. júl. 27. 19:16
 9/9 anonim ***** válasza:

7-es igazad van,de valljuk be egy 14 éves aki 150 cm annak nem igazán van még nagy mérete,mert igazából itt kamaszról beszélünk és nem felnőtt emberről és általában akik 14 évesen még nagyon alacsonyak elég nagy százalékoban sokszor igen fejlettlenek,nekem is volt igen alacsony osztálytársam,sőt haverom és bizony amíg a csajokat nem érték utol igen csak lemaradtak a fejlődésben,volt aki csak 14 évesen pelyhesedett,mikor mi már 6. oszály elején simán.De azért behozták a lemaradást.

De az igaz egy felnőtt embernél nem mindegy milyen magassághoz tartozik ez méret,de gyereknél sem,ha most 7 cm ről beszélnénk egy 150 cm 12 évesnél nem lenne semmi gond,de egy 14 éves 173 cm-snél ,vagy egy 15 éves 180 cm-nél már kicsi lenne,de azt mondanánk még igen fiatal még simán fejlődni fog.

De igen van igazság amit írtál.

2013. aug. 3. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!