Ezek milyen méretek? (lent)
Figyelt kérdés
12 éves leszek 2 hét múlva és 150cm vagyok, 11cm hosszú merev állapotban a péniszem, 42,5 kg vagyok 6 éve focizok a súlyom az nem hátrány a fociban? nem vagyok túl súlyos?2012. márc. 26. 11:04
1/4 anonim válasza:
Hali!
Lenne pár kérdésem a focival kapcs., h. ezt kiderítsük.
1.) Tudsz futni, sprintelni minden gond ill. kifulladás nélkül?
2.) Jó a kondíciód?
3.) Jó a közérzeted?
Üdv: EE
2/4 anonim válasza:
mi köze a péniszednek a focizáshoz
egyébként gondolom 12 évesen 11 centi nem kicsi
ahogy ide a népek irogatnak, van akinek 14 évesen ekkora
3/4 artanyan válasza:
Először is ne aggódj teljesen a súlyodnál vagy meg leszel még nehezebb is. Ugyan nem nagy a péniszed de az általános méreteken belül vagy 11-15 cm ig a ffak 80%-ának ekkora, a szexben meg az számít mit tudsz, az élvezetet nem befolyásolja. A foci meg csak akkor veszélyes ha tökön rúgnak a labdával amúgy semmi köze hozzá.
4/4 anonim válasza:
nyugi csak 7 cm nekem 12eves de 2 honap mulva 13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!