Ti is szólnátok neki?
Ja az a legjobb,amit az előző mondott,ha te is gúnyosan visszaköszönsz.
Mivel vszleg provokál és akkor,ha te kikéred magadnak,mondván álszent,alkalmat adsz neki,hogy azt terjessze milyen hülye vagy,hogy ő "kedveskedik" te meg így fogadod.
Ezek sajnos ilyenek,mivel velejéig álszentek,gúnyolják az őszinteséget.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Eddig elengedtem a fülem mellett, bár arra is gondoltam hogy saját fegyverét fordítom maga ellen vagyis hogy azt mondanám neki valahogy így hogy ma már xy-szor hallottam de azért köszönöm a bókot és nagyon jól vagyok és te? vagy valami ilyesmi ;vagyis hogy én bóknak dicséretnek veszem, szerintem utána többet nem mondaná (de így meg én látszanék nagy képűnek vagy beképzeltnek) de így legalább látnák mások hogy én fogattam a "kedveskedést". Szerintetek?
„vagyis hogy én bóknak dicséretnek veszem,”
Igen, szerintem ez a helyes megoldás, feltéve ha VALÓBAN bóknak, dicséretnek veszed és hálásan fogadod azokat, nem azért hogy hagyja abba.
„(de így meg én látszanék nagy képűnek vagy beképzeltnek)”
Önbizalmunk, önértékelésünk hiányát érzik más emberek körülöttünk, és biztosra vehetjük, hogy előbb utóbb lesz valaki aki 'beleakad'. Attól hogy, önmagadat helyesen értékeled, becsülöd, tiszteletben tartod még nem leszel nagyképű. Csak a kérkedés az, ami ilyen látszatot kelt, a helyes önbecslés nem.
Ne törődj azzal, hogy te az ő szemében nagyképűnek vagy beképzeltnek látszol, vedd tudomásul, győződj meg arról hogy te valóban szép, gyönyörű vagy, és hagyd, hogy mások azt megerősítsék.
Akkor abbahagyja, mert nem tud vele tovább bosszantani téged, de az is lehet hogy helyesebb belátásra tesz szert, akkor ő javult, növekedett a te segítségeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!