Csak én érzem úgy hogy 23 évesen ez nagyon kevés?
Ma például néztem videókat régebbi filmekről...és beugrott hogy a gyűrűk ura már 13 éves...és belegondoltam, hogy mennyire öreg vagyok és még itthon élek a szüleimmel, igaaz,dolgozom és készülök tovább tanulni, de...basszus 23 éves vagyok és nem tartok sehol.
Szinte minden este belegondolok ebbe, hogy az életem egy jó része már eltelt és semmit nem értem el benne. Ilyenkor úgy érzem, hogy mindjárt megöregszem és meghalok nyomtalanul,nem vitetem semmire az életben, nem értem el azt amire vágyom...
Komolyan. Miért van ez?
Nem az életkor a lényeg, hanem hogy 23 vagyok és még sehol nem tart az életem. Ha élek 60 éves koromig...basszus már a harmada eltelt és még semmit nem értem el :S
Engem ez mindennap zavar, idegesít, szeretnék megszabadulni ettől az érzéstől, de nem bírok úgy élni hogy...nem tudom a nevét "csakúgy élni a vakvilágba".
Jelenleg informatikus es grafikai munkat végzek. Jovore vagy muszaki vagy It szakra jelentkezem egyetemen. Van konkret célom, tobb is. Szeretnek biztonsagtechnikaval foglalkozni , muszaki részről katonai teren nagyot alkotni pl a harci robotfejlesztesben. Ha IT fele visz az élet akkor pedig biztonságos adatvedelemmel akarok foglalkozni vagy kiberhadviselessel, pl ellenséges orszagok adataiban turkalni, fikcioba atcsapva olyan modszeeket kifejleszteni amivel ellenseges harci jarmuvek felett lehet atvenni az iranyitast vagy automizált védelmi rendszereket fejleszteni stb.
szeretnek megtanulni oroszul, profi szinten programozni, allatmenhelyen onkenteskedni, lediplomazni es elerni hogy 50 éves koromban pusztán a megtakaritasombol es a vállalkozásom nyereségéből élhessek. Mellette persze, sportolok is abban mar vannak eredményeik.
Mégis ugy érzem hogy Sehol sem tartok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!